Sevgililer Günü'nde ahlaksız promosyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Kanada'da bulunan Mildred's Temple Kitchen restoranı, çiftleri Sevgililer Günü'nde hayatlarını biraz 'renklendirmeye' davet ediyor.

91622193.jpg

Tanıtım e-postalarında "Yatak odanızdan dışarı çıkmayı hiç düşündünüz mü?" mesajını gönderen restoranın tuvaletlerinde 12-15 Şubat tarihleri arasında cinsel kaçamaklara izin verileceği açıklandı.

Yönetici Rory Gallagher, bir çalışanın tuvaletlerin sürekli temiz kalmasından ve herşeyin "sorunsuz" gitmesinden sorumlu olacağını söyledi.

Restoran sahiplerinden Donna Dooher, The Toronto Star gazetesine yaptığı açıklamada, "Tuvaletlerimizde her zaman küçük kaçamaklar yaşandı, Sevgililer Günü haftasonunda bunu bir basamak yukarı taşımayı planlıyoruz" diyor ve ekliyor, "Müşterilerimiz prezervatiflerini kendileri getirmeli"

Toronto Halk Sağlığı yemek güvenliği yöneticisi, restoranın herhangi bir yasayı çiğnemediğini, mutfakta bu tür bir olay gerçekleşmediği ve tuvaletler temiz tutulduğu sürece sorun olmayacağını açıkladı ve "Vücut sıvıları içinse, zaten tuvaletlerde gerçekleşen diğer 'insani işlevlerden' çok farkı olmayacak" dedi.

Kaynak

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
olagan bır karar ne olmus kı ....

ısteyen ıstedıgını yapar...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Dünyanın çivisi çıkmış. Sözüm ona bunun özgürlükle, medeniyetle ne alakası var. İnsan olarak yaratılmanın şerefini idrak edememiş embesiller sürüsü!

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
O embesil sürüsünün kişi başı milli geliri 50 bin dolar olduğu için biraz rahatlar bence. :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İğrenç bir hayatları var zaten.Hayatlarını iğrenç şeylerle renklendirseler ne çıkacak ki...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Onlara tek bir cümle yeter: why hi one why!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşleri güçleri sex.....

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ya bu da bişi mi inş adamın yanındaki kızdır ama pek öyle düşünmüyorum malum kız erkek tuvaletine gizlice nasıl gircek :D olayda şu

şişli mcte arkadaşlarla okul çıkışı takılıyoruz tabi 1 mönü alana 1 mönü beleş :D elimi yıkamak için lavaboya gittim ama içerden nasıl nefes alma sesleri geliyo :D gizlice girdim işte aynada biraz kendime baktım o arada düşünüyorum yok lan adam ELE muhtaç kalmıştır yapıyodur bişiler dedim :D tam musluğu açtım çift uyandı :D kısık bi sesle duymuşmudur acaba bizi :D puhahaha ne güldüm o lafı duyunca :D:D yok duymadım diye cevap veresim geldi sonra çıktım yarım saat o kapıyı gözetledim kim çıkıcak diye aksine kimse girmiyo içeri :D kimsede çıkmıyo daha sonra sıkıldık kalktık arkadaşlarla :D

Edit: gizlice girdim dediysem kapıyı açtım nefes seslerini duydum adımlarımı ufak ufak attım ses çıkmasın diye :D neden diye sorcak olursanızda acayıp komiğime gitmişti olay :D çünkü malum lavaboya ben arkadaşla birikte girdiğimde hareket etcek yer kalmıyo :D onlar kabinin içinde işi götürüyo :D ESNEK insanlar :D

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
hadi onların mezhebi geniş!
buna onay verenlerindemi mezhebi geniş?

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ya bu da bişi mi inş adamın yanındaki kızdır ama pek öyle düşünmüyorum malum kız erkek tuvaletine gizlice nasıl gircek :D olayda şu

şişli mcte arkadaşlarla okul çıkışı takılıyoruz tabi 1 mönü alana 1 mönü beleş :D elimi yıkamak için lavaboya gittim ama içerden nasıl nefes alma sesleri geliyo :D gizlice girdim işte aynada biraz kendime baktım o arada düşünüyorum yok lan adam ELE muhtaç kalmıştır yapıyodur bişiler dedim :D tam musluğu açtım çift uyandı :D kısık bi sesle duymuşmudur acaba bizi :D puhahaha ne güldüm o lafı duyunca :D:D yok duymadım diye cevap veresim geldi sonra çıktım yarım saat o kapıyı gözetledim kim çıkıcak diye aksine kimse girmiyo içeri :D kimsede çıkmıyo daha sonra sıkıldık kalktık arkadaşlarla :D

Edit: gizlice girdim dediysem kapıyı açtım nefes seslerini duydum adımlarımı ufak ufak attım ses çıkmasın diye :D neden diye sorcak olursanızda acayıp komiğime gitmişti olay :D çünkü malum lavaboya ben arkadaşla birikte girdiğimde hareket etcek yer kalmıyo :D onlar kabinin içinde işi götürüyo :D ESNEK insanlar :D

Arkadaşım sen normal bir olaya denk gelmez misin :D

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aman böyle izin verilince tadı olmaz ki ya !
gizli ve yasak olcak ki tadı çıksın ! deeermişiim :D

şaka bir yanada
aha da oraya biri cam felan yerleştirse sonra da internete verse görüntülerinizi n'olcak ?
en güvenlisi ve rahatı gene yatak odası, siz siz olun oradan dışarı çıkmamaya çalışın :sleep:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
aman böyle izin verilince tadı olmaz ki ya !
gizli ve yasak olcak ki tadı çıksın ! deeermişiim :D

şaka bir yanada
aha da oraya biri cam felan yerleştirse sonra da internete verse görüntülerinizi n'olcak ?
en güvenlisi ve rahatı gene yatak odası, siz siz olun oradan dışarı çıkmamaya çalışın :sleep:

Meşhur olacan:D