alicia dedi ki:severek ayrılmak eskiden inandırıcı gelmezdi ama dogruymus aranızda severek ayrılmıs ve bu durumu atlatmıs birileri varmı acaba %(
[size=16pt]+1[/size]elektr10 dedi ki:Konu başlığını görünce aklıma direkt bu şarkı geldi
Herkes aynı şartlarda değil Seçil. Bazı şeylere mecbur kalıyorsun. Yapabileceğin birşey olmuyor. İnşallah senin böyle bir derdini dinlemeyiz.seçiL dedi ki:Belki zor olur.. Çok üzülürüm ama yenilmem.. Aşkımı harcamam.. Dünyaya bi kere geliyosam boşa harcıyacak aşkım yok benim
siz ya sevmemişsiniz yada korkaksınız..yani diyeceğim şu ki severek ayrılma olmaz
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum Seçil. Sana daha önceden bu konuyu açıklamıştım. Herkesin içinde açıklamak istemiyorum.alicia dedi ki:bende senin gibi dusunuyorum zaten sevdikten sonra hersey halolur ve sevgiye sahip cıkmak gerek ama tek taraflı olmuyo
:Lalicia dedi ki:erkekler boyle yapıcak birsey yok asklarına sahip cıkamıyorlar bi sure geciyor gelip birlikte olmak istiyorlar is isden geciyor bende unutmakda zorlanıyorum ama kalp kırıklıgım cok sanırım kısa surecek bu