Sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim ama reddedildim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kameji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kameji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abilerim , arkadaşlar yardım edin ya . :( Başlığa yazdığım gibi arkadaşlar. Sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim. Ama maleaef reddetti. Beni kardeşi gibi gördüğü ve bunu söylediğime çok üzüldüğünü söyledi sorada "o saçma sapan duygularından kurtul " diye bir cevap aldım. Yani hem kırılmıştım hemde çok üzülmüştüm çünkü ne demek o saçma sapan duygularından kurtul ya neyse...

Bugün sınıfta şunu fark ettim:
Arkadaşlarıyla konuşuyordu Bende yerimde oturuyordum sonra ismimin geçtiğini fark ettim ve konuşmalarına biraz odaklandım. Anladığım kadarıyla benden hoşlanıyormuş ama söylemeye utanıyormuş. Bugün yanıma gelmeye çalıştığını fakat gelemediğini fark ettim (küs değiliz) çaktırmadım. Ama bugün bana karşı çok açık veriyordu. Dediğinim gibi çaktırmadım ve hiç bişi olmamış gibi davrandım. Reddedildiğim zaman onu unutmaya ve ondan uzaklaşmaya başlamıştım ama o bana ister istemezyakınlaşıyordu. şu an iki arada bir derede kalmış durumdayım. Bnim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız. Ve ne yapmamı önerirsiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar ne yap diye çıkmış o ne yapmalıyım olcak kusura bakmayın :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Al karşına kendin ol konuş içinden kafandan geçenleri aktar.Gerisi gelir o da açılacaktır

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kız arkadaşıma durumunu anlattım. Böyle dedi.

Screenshot_20170208-010309_1.jpg

tanselya

Asistan
Reaksiyon puanı
27
İşte sevdiğini söyleyipte ters tepilirim diye gidip konuşamıyorum bu konuyu. Sırf aramızdaki bağ bitmesin diye.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Abilerim , arkadaşlar yardım edin ya . :( Başlığa yazdığım gibi arkadaşlar. Sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim. Ama maleaef reddetti. Beni kardeşi gibi gördüğü ve bunu söylediğime çok üzüldüğünü söyledi sorada "o saçma sapan duygularından kurtul " diye bir cevap aldım. Yani hem kırılmıştım hemde çok üzülmüştüm çünkü ne demek o saçma sapan duygularından kurtul ya neyse...

Bugün sınıfta şunu fark ettim:
Arkadaşlarıyla konuşuyordu Bende yerimde oturuyordum sonra ismimin geçtiğini fark ettim ve konuşmalarına biraz odaklandım. Anladığım kadarıyla benden hoşlanıyormuş ama söylemeye utanıyormuş. Bugün yanıma gelmeye çalıştığını fakat gelemediğini fark ettim (küs değiliz) çaktırmadım. Ama bugün bana karşı çok açık veriyordu. Dediğinim gibi çaktırmadım ve hiç bişi olmamış gibi davrandım. Reddedildiğim zaman onu unutmaya ve ondan uzaklaşmaya başlamıştım ama o bana ister istemezyakınlaşıyordu. şu an iki arada bir derede kalmış durumdayım. Bnim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız. Ve ne yapmamı önerirsiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar ne yap diye çıkmış o ne yapmalıyım olcak kusura bakmayın :)

Bırak herşey doğallığında kaldın sunakar yatağını bulur misali.

Hiç bu konuları ne aç nede düşün yakınsa sende yakın davran
İlla bir ilişki için isim koymak isim beklemek gerekmez, ya o ismi yaşarsınız yada yaşamazsınız 3. ihtimal platonik kalır
ki bunun 4. ihtimali yoktur.

Hiçbirşey olmamış gibi hayatına ve arkadaşlığına devam et, içtenliğini samimiyetini sevgini duygularını konuşmadan ona göster. Gör bak neler oluyor. Tabi sabırlı olman lazım ;)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,892
Bizim kızlarımız her konuya biraz dolanarak yaklaşırlar. Doğrudan yaklaşımlar bu sebepten ötürü tepki alır. Edebiyat yeteneklerini geliştir.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
böyle şans bir bizde yok arkadaş...!