Abilerim , arkadaşlar yardım edin ya .
Başlığa yazdığım gibi arkadaşlar. Sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim. Ama maleaef reddetti. Beni kardeşi gibi gördüğü ve bunu söylediğime çok üzüldüğünü söyledi sorada "o saçma sapan duygularından kurtul " diye bir cevap aldım. Yani hem kırılmıştım hemde çok üzülmüştüm çünkü ne demek o saçma sapan duygularından kurtul ya neyse...
Bugün sınıfta şunu fark ettim:
Arkadaşlarıyla konuşuyordu Bende yerimde oturuyordum sonra ismimin geçtiğini fark ettim ve konuşmalarına biraz odaklandım. Anladığım kadarıyla benden hoşlanıyormuş ama söylemeye utanıyormuş. Bugün yanıma gelmeye çalıştığını fakat gelemediğini fark ettim (küs değiliz) çaktırmadım. Ama bugün bana karşı çok açık veriyordu. Dediğinim gibi çaktırmadım ve hiç bişi olmamış gibi davrandım. Reddedildiğim zaman onu unutmaya ve ondan uzaklaşmaya başlamıştım ama o bana ister istemezyakınlaşıyordu. şu an iki arada bir derede kalmış durumdayım. Bnim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız. Ve ne yapmamı önerirsiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar ne yap diye çıkmış o ne yapmalıyım olcak kusura bakmayın

Bugün sınıfta şunu fark ettim:
Arkadaşlarıyla konuşuyordu Bende yerimde oturuyordum sonra ismimin geçtiğini fark ettim ve konuşmalarına biraz odaklandım. Anladığım kadarıyla benden hoşlanıyormuş ama söylemeye utanıyormuş. Bugün yanıma gelmeye çalıştığını fakat gelemediğini fark ettim (küs değiliz) çaktırmadım. Ama bugün bana karşı çok açık veriyordu. Dediğinim gibi çaktırmadım ve hiç bişi olmamış gibi davrandım. Reddedildiğim zaman onu unutmaya ve ondan uzaklaşmaya başlamıştım ama o bana ister istemezyakınlaşıyordu. şu an iki arada bir derede kalmış durumdayım. Bnim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız. Ve ne yapmamı önerirsiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar ne yap diye çıkmış o ne yapmalıyım olcak kusura bakmayın