- Reaksiyon puanı
- 4,902
Mantık benden sorulur.mantıklı aslında
Mantık benden sorulur.mantıklı aslında
kızın seni reddetme olasılığı % kaç ? eğer bu oran %60 dan fazla ise hiç uğraşma direkt teklifini et ya da niyetini söylediğin şeylerle belli et dostum. onun dışında hiç kasılmaya hiç uğraşmaya değmez. reddedince zaten soğuyorsun güven bana.Arkadaşlar sevdiğim kıza açılmak istiyorum ama uzaktan eğitim falan aramız bayağı bir açıldı. Nasıl açılabilirim?
@_Zaur_
En iyi taktik bu olsa gerek; çok iyi civciv ve kedi taklidi yaparım.Mantık benden sorulur.
Kanka forumda erkek sanılanlar kız ,kız sanılanlar erkek çıkıyor
Cik cik miaw miaw cik cikEn iyi taktik bu olsa gerek; çok iyi civciv ve kedi taklidi yaparım.
Şuan direkt naber falan diye gidersem %97 falan reddeder. Yolda karşılaşsak aa sen de mi bunu seviyordun falan 2-3 ay başımı ağrıtsam %54 reddeder. 2-3 ayı da geçerse kanka oluruz.kızın seni reddetme olasılığı % kaç ? eğer bu oran %60 dan fazla ise hiç uğraşma direkt teklifini et ya da niyetini söylediğin şeylerle belli et dostum. onun dışında hiç kasılmaya hiç uğraşmaya değmez. reddedince zaten soğuyorsun güven bana.
Abi neden izin verilmiyor?Malum bu tarz konulara izin vemiyoruz daha. Bekledim biraz konu saparsa gider anında.
Biraz düzen artık şu sıralar çok saçma konular açılıyorAbi neden izin verilmiyor?
Forum teknoloji forumu olduğu için. Bunun dışında sadece kelime oyunu vb. Şeylere izin veriyor diye biliyorum. Onlar da Forum oyunları kategorisine açılıyor.Abi neden izin verilmiyor?
Asosyal Necmi'den dolayı sanırım.Abi neden izin verilmiyor?
Gerçi doğru. Bir tane 650 mesajlık kitap olabilecek kadar bir konu vardı. 5 saattir konu sapmıştı.Biraz düzen artık şu sıralar çok saçma konular açılıyor
Taklit felan işlemez. Sevgi konusu çok hassas abi.En iyi taktik bu olsa gerek; çok iyi civciv ve kedi taklidi yaparım.
Ismarlarım ısmarlamasına da romantiklik olsun diye tek dondurma alsam fakir konumuna düşerim abi.Taklit felan işlemez. Sevgi konusu çok hassas abi.
Yaşam düzeyin nasıl mesela? Kıza dondurma ısmarlayabilecen mi? Bitarafını sen bitarafını kız, yiyip eritirsiniz en sonda malum olay.
Maça muç maça muç
O zaman spagetti ısmarla filmlerde olan.Ismarlarım ısmarlamasına da romantiklik olsun diye tek dondurma alsam fakir konumuna düşerim abi.
Bir tane animasyon vardı, neyse konu sapmasın anladınızO zaman spagetti ısmarla filmlerde olan.
Bitişik yeri gizle sömüre sömüre en sonda kafalar kavuşur ?
Bu zamanda alamazsın. İlk önce korona bitsin sonraBir tane animasyon vardı, neyse konu sapmasın anladınız
Peki,
Kıza nasıl buluşalım falan derim? Ailesinin iznini nasıl alacağım?
Bir tane animasyon vardı, neyse konu sapmasın anladınız
Peki,
ErkeğimKonuyu açan eleman kız mı erkek mi ben hala anlamadım
bence bu konu, gereksiz forum oyunlarından daha iyi.Biraz düzen artık şu sıralar çok saçma konular açılıyor
Oha evlensin daha iyi.Dudağa yapışarak
yavaş hocam hızınız 99999kmhDudağa yapışarak
O technopattada bizi bezdirdiAsosyal Necmi'den dolayı sanırım.
Kız senin hatırını istiyorsa ailesinden sıyrılıp yanına koşacaktır.Bir tane animasyon vardı, neyse konu sapmasın anladınız
Peki,
Hayatımın ilk ve son tekmesini yerim valla.Dudağa yapışarak
Kanka ayağı g** ayağı taktiği ile olmayacak şey yok. Hem kankalar birbiriyle çok şey paylaşıyor. Hem sen kızı sevip sevmediğini anlarsın, hem onun seni sevip sevmediğini anlarsın.Erkeğim![]()
Olay şurda bitiyor aslında bazen o kadar saçma konu açılıyor vve sürekli cevaplanıyor ki asıl yardıma ihtiyacı olan üyelerimizin konuları bu konular yüzünden alta düşüyor yanıt bulamıyor.bence bu konu, gereksiz forum oyunlarından daha iyi.