Sevdiğim ile aramız bozuldu. Bi el atın

Kameji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ikimiz de 17 yaşında aynı okulda aynı sınıftayız. 1 birlikte olalı 1 ay oldu. Ben hep yanına giderdim. İlk defa böyle Bi duygu yaşıyorum.Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bilmiyorum da :(. Hep yanına gidiyodum. Bi ara gene yanına gittim. Konuşuyorum falan ama sıkılgan bi ruh hali var. Başka bi arkadaşım geldi yanımıza. Onla oturup konuştular falan. Çocuk espirili bişiler diyo. Oda ya çok komiksin yağğ falan diyo. Ben orda evlatlık gibiydim bildiğin:D. Neyse sonra dedim acaba hep yanına gidiyom belki sıkılmıştır benden hep geliyorum diye düşüncesine kapıldım . O zaman hep gitmiyim dedim. Ondan sonraki gün gittim ama sık gitmedim. Öğlen gittim yanına işte oda yemekten gelmişti. Oturdum yanına. Tersledi beni :confused:. Ne oldu falan diyorum bişi söylemiyor. Kız arkadaşları kaş göz falan yapıyo. Dedim ayvayı yedik. Neyse sonra söyledi. Yanıma gelmiyorsun yüzüme bakmıyorsun dedi. Hobbala dedim böyle içimden. Alttan aldım. Bunun farkında değildim özür dilerim falan dedim. O gün öyle geçti.
Diğer gün arkadaşları aklına girmiş. Gittim yanına . Kızların dediği tek şey sen gelirmiydin buraya oldu.
Sonra sevdiğim de "Saçma sapan griplere girmiyceksin" diye bağırınca anlık bende bağırdım ne yaptım . Ne oldu diye falan . Neyse sonra gene özür diledim. Birkaç gün bana oynandı diyim.
Hani anlamadım ne oldu da böyle oldu ?? Ve benim ne yapmam lazım ??
Yardım edin...

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Sen keşke bağırmasaydın.
Kız milleti bu sürekli trip atar ve küser önemli olan senin alttan alman.
Kızın yanına git olanları anlat kıskandığını söyle. Belki anlayış gösterir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Salla gitsin yaa. Trip atıyorsa Direk sileceksin. Bak nasıl ayaklarına düşüp yalvarıcak. Önüne şart koymakla kabul edebilirsin sonra.

Hemde senin 17 yaşın var. Sevgi işleri biraz yaş o yaşlarda.

Kameji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sen keşke bağırmasaydın.
Kız milleti bu sürekli trip atar ve küser önemli olan senin alttan alman.
Kızın yanına git olanları anlat kıskandığını söyle. Belki anlayış gösterir.
O öyle bağırınca anlık bende bağırdım. Aynen öyle yapmamam gerekirdi. Yorumun için çok teşekkür ederim. Dediğini yapıcam . Galiba başka şansım da yok .

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
O öyle bağırınca anlık bende bağırdım. Aynen öyle yapmamam gerekirdi. Yorumun için çok teşekkür ederim. Dediğini yapıcam . Galiba başka şansım da yok .
Aşk kavgaları kadar tatlı ve güzel kavga yoktur. Bu yüzden birbirinizin değerini bilin ve ona göre davranın. Aranıda fazla açma sonra sürekli kafana takılır, derslerine odaklanamazsın.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Olay bu
IMG_20171112_201407.jpg

--- Gönderi Güncellendi ---
Gerçekten iki kişi birbirini seviyorsa (bakın seviyorsa diyorum, arzulamak veya hoşlanmak değil) çoğu şey önemsizdir. Olaylar vız gelir, ne de olsa basit ve geçici şeylerdir. Eğer kız arkadaşının seni gerçekten sevmediğini hissediyorsan uzatmanın bi manası olmaz.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
13 aylık bir ilişkim var, yaşın çok genç çok takılma kızlara yani kızlar o yaşlarda cidden çok tripli oluyorlar ve sana şunu söyliyim; hiç bir kızı hiç bir kızdan kıskanma çünkü düşündüğünün aksine onların dostluğu sohbeti tamamen hormonal olaylardan dolayı çok samimice geçiyor :D bağırma konusunda da ne ilişkide ne normalde kimse bağırmamalı. beyni olan insan zaten normal ses tonundan da anlar ne demek istediğini.

kolay gelsin :D

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Kardeş. Bu işlerden anlayan master yapmış biri olarak yazıyorum :)
Hiiiiç uğraşma. Olmayacak işe amin denmez. Gönlü olan konuşur, olmayan bu şekil tripler yapıp nazlanır şekilde uzak durur. Daha yaşın 17. Çok kız görüp tanışacaksın. Bu ilk olduğu için bu kadar üstüne düşmüşsün.

İşe girdiğim zamanlar atandığım yerde hemen hemen 18 ay gibi bir ilişkim oldu. O kız olmadı. Şu an başkasıyla evli. Nasip değilmiş.