Kameji
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
ikimiz de 17 yaşında aynı okulda aynı sınıftayız. 1 birlikte olalı 1 ay oldu. Ben hep yanına giderdim. İlk defa böyle Bi duygu yaşıyorum.Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bilmiyorum da
. Hep yanına gidiyodum. Bi ara gene yanına gittim. Konuşuyorum falan ama sıkılgan bi ruh hali var. Başka bi arkadaşım geldi yanımıza. Onla oturup konuştular falan. Çocuk espirili bişiler diyo. Oda ya çok komiksin yağğ falan diyo. Ben orda evlatlık gibiydim bildiğin
. Neyse sonra dedim acaba hep yanına gidiyom belki sıkılmıştır benden hep geliyorum diye düşüncesine kapıldım . O zaman hep gitmiyim dedim. Ondan sonraki gün gittim ama sık gitmedim. Öğlen gittim yanına işte oda yemekten gelmişti. Oturdum yanına. Tersledi beni
. Ne oldu falan diyorum bişi söylemiyor. Kız arkadaşları kaş göz falan yapıyo. Dedim ayvayı yedik. Neyse sonra söyledi. Yanıma gelmiyorsun yüzüme bakmıyorsun dedi. Hobbala dedim böyle içimden. Alttan aldım. Bunun farkında değildim özür dilerim falan dedim. O gün öyle geçti.
Diğer gün arkadaşları aklına girmiş. Gittim yanına . Kızların dediği tek şey sen gelirmiydin buraya oldu.
Sonra sevdiğim de "Saçma sapan griplere girmiyceksin" diye bağırınca anlık bende bağırdım ne yaptım . Ne oldu diye falan . Neyse sonra gene özür diledim. Birkaç gün bana oynandı diyim.
Hani anlamadım ne oldu da böyle oldu ?? Ve benim ne yapmam lazım ??
Yardım edin...

Diğer gün arkadaşları aklına girmiş. Gittim yanına . Kızların dediği tek şey sen gelirmiydin buraya oldu.
Sonra sevdiğim de "Saçma sapan griplere girmiyceksin" diye bağırınca anlık bende bağırdım ne yaptım . Ne oldu diye falan . Neyse sonra gene özür diledim. Birkaç gün bana oynandı diyim.
Hani anlamadım ne oldu da böyle oldu ?? Ve benim ne yapmam lazım ??
Yardım edin...