serj
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,029
Yahu şu Sett çıktığından beri korkuyorum ya. Hangi pozisyonda olursam olayım bir şekilde o Sett oyunu taşıyor. Karşıma gelip beni dövdüğü her zaman 10 maç sonrasında Sett yasaklarım, 11. maçta Sett alırlar. Hayır yani, anlamadım. O ''W'' yeteneğini kim açıklayabilir bana? Benim verdiğim hasarı bana verecekse benim oynamamın anlamı ne o zaman?
Yine karşısında iyi olabilecek şampiyonları alıp bir şekilde canını indiriyorum, canını indirdikten sonra dövüşe tutuşuyoruz. Tutuştur bırakmışım, tam öleceği anda ''W'' basıyor. Canının hepsi kalkan olmuş, birazdan o ''W'' yeteneği bana öyle bir çarpacak ki vücudum 40'a bölünecek. Şu ''W'' yeteneğinden Sıçra atmadan kurtulabilen var mı aranızda? Üst koridorda bir Sett, bir Mordekaiser. Bunları ya sen oynayacaksın ya da yasaklayacaksın. Bu da böyle bir isyanımdır.
Kısacası; Sett'e karşı ne alabileceğimi, neler yapabileceğimi anlatan birisi olursa çok mutlu olurum. Kolay gelsin.
?

Kısacası; Sett'e karşı ne alabileceğimi, neler yapabileceğimi anlatan birisi olursa çok mutlu olurum. Kolay gelsin.