I'M THE ROSE
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Biri beni arayinca mesgula atmicak ama karsidaki kisi caldirmaya devam etcek ama benim ana ekranima dusmesin lutfen boyle bi uygulama soyleyebilurmisinuz
Evet mesela onlar caldiriyo telefon kendinden kapatincaya kadar calmali ama benim ana ekranima dusmesinHiçbir aramayı görmek istemiyor musunuz?
Yardimci olabilirseniz cok sevinicemEvet mesela onlar caldiriyo telefon kendinden kapatincaya kadar calmali ama benim ana ekranima dusmesin
Tamam işte engelleyin. Sizi arasalar da siz görmezsiniz. Onlarda ise sanki çalıyormuş gibi olur. Toplu çözüm herkesi engellemek.Evet mesela onlar caldiriyo telefon kendinden kapatincaya kadar calmali ama benim ana ekranima dusmesin
İyide engelleyince direk mesgula atiyo engelenenler telefonun caldigini gormeli yani hemen cağrı sonlandirilmamaliTamam işte engelleyin. Sizi arasalar da siz görmezsiniz. Onlarda ise sanki çalıyormuş gibi olur. Toplu çözüm herkesi engellemek.
Engellenince arayan çalıyormuş gibi görüyor diye biliyorum, yanlışım varsa kusura bakmayın.İyide engelleyince direk mesgula atiyo engelenenler telefonun caldigini gormeli yani hemen cağrı sonlandirilmamali
Yanlış ama sıkıntı yokEngellenince arayan çalıyormuş gibi görüyor diye biliyorum, yanlışım varsa kusura bakmayın.