Ses Sürücüsün de Yokoluşçuluk

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar şu an da yardımınıza ihtiyacım var.

Dün Vista'nın ses sürücü olan en son versiyonu Realtek Audio HD 2.64'ü yükledim.
Bilgisayar yeniden başlatılsın mı dedi durdum orada, sonradan Windows Update'yi aradım 12 güncelleme buldu onları da yükledim. Maksat yeniden başlatılınca hepsi bir arada Yüklensin/Güncellensin.

Fakat Bilgisayar yeniden başlatılınca otomatik olarak Ses Sürücüsünü yeniden yüklemeye koyuldu yüklemeye çalışırken hata verdi ve arka planda (ve sağ alt simge de ) Realtekin simgesi de görünmüyor.

Aklınıza ilk geleni söyleyeyim, Sistem Geri Yükleme yap... Benim de aklıma ilk gelen oydu fakat tıkladığımda maalesef çalışmadığını gördüm. Yani tanımlanmış bir sistem geri yükleme noktası yoktu.

Yüklü aygıtlarıma baktığımda Ses Sürücünün düzgün çalıştığını söylüyor fakat çalıştığı yok.! Bunu nasıl aşabilirim. Sessiz bir PC gerçekten çekilmiyor. Ses Sürücüsünü Revo'dan kaldırdım yeniden yükledim olmadı.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
:cool:
Her zaman ki gibi karşılaştığım ve burada paylaştığım sorunu yine kendim çözdüm. Saat gece 02:30 anca düzeltebildim ve cevap gayet basit.

En son yüklediğim Realtek sürümü 2.64'ün üstüne eski versiyonu 2.52'yi yükledim ses artık gelmeye başladı. Aslında sorun'u şöyle tanımlayalım. Bu sürücüyü yüklediğiniz zaman aynı an da Windows güncellemesi yapmayın bir çakışma meydana gelmektedir.

Yardım etmek isteyip da bir cevap bulamayan iyi niyetli arkadaşlara buradan selam olsun :dil:

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Çoğu üye bende dahil Forumdan Son Başlıklar isimli bölüme bakıpta konulara giriyoruz aslında yukarda solda yeni mesajlardan kontrol etsek böyle bir sorun olmaz hemen ilgilenilir yada her konu o bölümde gösterilse daha güzel olur :)
Saygılar.Ve sevindim sorununun çözüme kavuşmasına.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Teşekkürler, Aktif 250-300 üyesi bulunan forumda bu benim kaderim olsa gerek. Bundan sonra yazmayacağım nasıl olsa çözüyorum.

Yapmadığım şey de kalmamıştı :D Vista kurtarma cd'sini yükledim, o gün eklediğim güncellemeleri kaldırdım, Ses Sürücüsünü sildim. Eski versiyonu yüklemek gerekiyormuş uğraştırdı fakat oldu :)

Şöyle de olsa iyi olur, forumdan son mesajlar ve yanında forumdan son konular.