Ses Sorunum

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Bilgisayarımı aldığım günden beri şöyle bir problemim var.

Winampta müzik dinlerken veya film izlerken durdurup , devam ettirdiğimde ses tamamen bir cızırtıya dönüyor.

Özellikle yüksek sesli müzik dinlerken durdurup tekrar başlattığımda sinir bozucu bir durum haline geliyor.

Ses kartımla veya hoparlörlerle ilgili bir durum mudur yoksa yazılımsal bir problem midir ?

Normal şartlarda ses problemim yok ancak durdurum başlattığımda korkunç bir cızırtı geliyor.

Cırırtı dediğim şu şekilde. Gelen müzik sesi tamamen gidiyor ve bu cırırtı geliyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
windows media player da durdurup tekrar başlattığında cızırtı gelmiyorsa, problem winamp plug-ins le alakalıdır.

ayarını ben bilmiyorum, önerebileceğim winamp ı kaldırdıktan sonra
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data klasöründeki winamp dosyasını silip tekrar kurduğunda sorun çözülür.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bs player kullanıyorum. media player hiç kullanmam. ama vlc player quick time vb. tüm oynatıcılarımda aynı sorun var :S

Nedenini anlamış değilim

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ses kartınla yada directx sürümünle alakalı bir sorun olabilir.Bu iki birleşeni bir güncellemeni öneririm ...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı ilk aldığım günden beri var. Onboard bir ses kartım var.

Slotlara takılanlardan (onlara ne deniyordu unuttum :S) bir Ses kartı alsam sorunum çözülebilir mi ?

Veya tavsiye edermisiniz

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sorunum hala devam ediyor. Sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu öğrenebilsem çözmeye çalışırım.

Ses kartını anakartın cd 'sinden kuruyorum. Asus P5LD2 Se anakartım var.

Gerçekten kötü bir sorun.

gulguzelı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADASLAR SITEYE DAA YENI UYE OLDUM NEYI NERDE BULAJAGMI BILEMIORUM.TELIM E250 SES AYARLARNI YAPTIM ŞU *#8999.. DIE DEWAM EDEN SEYI AMA EKRANA HC BISE GELEMDI NAAPMAM LASIM?SESI COK KISIK GELIO TELIN.BI YARDIM BEAH JANLAR:)