Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nette video izlerken pc'nin sesi açık olduğu halde videoların sesi çıkmıyo.bi kaç farklı sitede denedim hep aynı...neden olabilir ??? ve nasıl düzeltebilirim ???
'ses kartı sürücüsünü baştan yüklemek' aklımın ucundan geçmeyecek kadar az biliyorum bilgisayarı.daha basit bi problem vardır diye düşünmüştüm (A)
Bilgisayarınıza ait bir garanti belgesi veya fatura benzeri bir kağıtta anakart modeli yazıyorsa yardımcı olabiliriz.
Yada denetim masasında ses ve ses aygıtlarına tıklarsan orda ilk gelen yazıda ses kartı modelini verir ama sürücün tamamen silinmiş ise orda da yazmaz o yüzden sen anakart modelini öğrenmeye çalış.Gerisi kolay.
bilgisayarla beraber verilen cd deki dreiveri yükledim,bilgisayarima önce windows 7'yi yükledim daha sonra tekrar xp'yi format atarak yükledim,dreiverlerin hepsini cd den bilgisayara yükledim,hepsini tanidi ama ses dreiverini tanimiyor,bilgisayarda yüklü gözüküyor ama ses aygitini pc tanimiyor,gerete meneger'de ses dreiverini görüyorum(realtek high definition audio)diye.ama yaninda soru isareti var sari renkli.ama ses semasinda ses aygiti taninmiyor diyor.