Ses Sistemi Tavsiyeniz ?

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc ıcın sağlam ses kalıtesı olan(300 w tan aşagı olmasın mumkunse) fıyatı da uygun olan bi ses sistemi arıyorum..tavsiyeleriniz varmı? şimdiden tesekkurler ,)

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben microlab kullanıyorum ama 2-3 yıl oldu.Şimdi alıcak olsaydım creative alırdım heralde..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende creative, logitech veya philips urunlerıne bakınıyorum netten ..ozakı yıde arastırayım..karar vermek gercekten cok zor ..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ıkı secenege kadar eledım logıtech & creative ..sanırım creative ..kullanan ark lar varsa yorumlarını merak edıyorum

Antonio Montana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsungun müthiş serileri çıkmış ses sistemlerinde fiyat performanslarına baktım İstanbul Bilişim gene noktayı koymuş ya. tz212 z210 z310 tx715 modelleriyle Türkiye ye gelmiş ve çok komik rakamlar bakmanızı tavsiye ederim ben bir tane alacağım inş.
SAMSUNG Ev Sinema Sistemleri Fiyat özellik

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Ses deyince benim aklıma özellikle pc hoparlörlerde CREATİVE den başkası gelmiyor.Ben de şu an da 2+1 var ama gümbür gümbür...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Vatan'da çalışmış biri olarak...

paran varsa Logitech Z5500 dahili DTS çözücün ile birlikte harika bir alet. mağazadki bütün sistemlerle denedik, hepsine fark atıyor. Creative'in 1250 liralık bir ürünü vardı. 7.1. ona bile fark atıyor.

SPARCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

paran varsa Logitech Z5500 dahili DTS çözücün ile birlikte harika bir alet. mağazadki bütün sistemlerle denedik, hepsine fark atıyor. Creative'in 1250 liralık bir ürünü vardı. 7.1. ona bile fark atıyor.

Arkadaşın dediğine çok çok katılıyorum.Eğer paran var ise gerçektende Logitech Z-5500 al derim ben.Emin ki hiç pişman olmayacaksındır (=

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2

+1 bence de bu ürünü al...

GençAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz fiyatı yüksektir ama altec lansing mükemmel ses kalitesi..bir kere dinle logitech ve creative hafızandan silersin;)

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben yıllardır dahili ses kartları kullanıyorum
en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı, 24 bit ses veriyorlar
gerekirse yazılımsal 32 bit'e çıkarırsın ama arada pek fark göremedim hatta ses kalitesi arttıkça bass daha az çıkıyor
dahili ses kartıyla idare eder o parayı saklar daha iyi ekran kartı alırdım yerinde olsam

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi arkadaş işi uzmanına bırakacaksın fotoğraf makinesinde Nikon,Canon ses sisteminde ise Creative tek geçerim çünkü adamlar sadece ses üzerine çalışıyorlar.

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paran Varsa ve Dinleyebilcek Ortamın Varsa Cam Çerceve Sağlamsa
Logitech 500W Z5500 5+1 Almanı Öneririm.Orta Halli Birşeyler Düşünüyorsanda Logitech'in Dışınada Çıkma Derim.5-6 Senedir Sorunsuz ve Gayet Memlun Şekilde Kullanıyorum.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ben yıllardır dahili ses kartları kullanıyorum
en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı, 24 bit ses veriyorlar
gerekirse yazılımsal 32 bit'e çıkarırsın ama arada pek fark göremedim hatta ses kalitesi arttıkça bass daha az çıkıyor
dahili ses kartıyla idare eder o parayı saklar daha iyi ekran kartı alırdım yerinde olsam

Memnun isen sorun yok ama, dahili ses kartını kullanacaksan ses sistemi almayacaksın. Hp'nin güzel bir masaüstünde, ki 5.1 destekliyor anakart, ses sistemini bir duymanız lazım. Stereo Hoparlör gibi ses çıkıyor. Ses sistemine para verdiysen, 24 bitlik bir karta da para vereceksin derim...