Ses kartı tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ezel56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Selam arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda maalesef mikrofon problemi yaşıyorum. CS:GO oynadığım için mikrofona fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum. Ses kaydı yaptığım da çok yüksek bir şekilde kulak çınlaması gibi bir ses geliyor ve kendi sesimi duyamıyorum. Ne yaptıysam bu problemi çözemedim ve sonunda ses kartı almaya karar verdim. Tavsiye edebiliceğiniz USB girişli kaliteli bir ses kartı varsa önerilerinizi bekliyorum. Ya da ses kartlı bir kulaklıkta olabilir.

Anakart: H61M D.2 4.0 Gigabyte

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Bütçe sorun değil gerekirse para biriktiririm. Kaliteli ve sağlam olsun yeter.

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
O kadar parayı sadece ses kartına vermektense ses kartlı bir kulaklık al bence daha iyi. Hem CS GO tarzı oyunlarda mikrofonu falan çok işine yarar.

Kingston HyperX Cloud II Oyuncu Kırmızı Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
Adamsın. Çok sağol başkan. Şimdi bunu alırsam bir sorun falan kalmaz değil mi? Sesten yana zaten problemim yoktu mikrofon da vardı bunu alırsam mikrofon çalışır değil mi sonuçta jack girişlerini kullanmıyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Adamsın. Çok sağol başkan. Şimdi bunu alırsam bir sorun falan kalmaz değil mi? Sesten yana zaten problemim yoktu mikrofon da vardı bunu alırsam mikrofon çalışır değil mi sonuçta jack girişlerini kullanmıyorum.
USB ile bağlandığı için kalmayacaktır. Birde bu ürüne bakmanı tavsiye ederim mikrofon kalitesi daha iyi ben kendimde kullanıyorum. Önceden laptopun mikrofununu kullanıyordum bu yüzden online oyunlarda arkadaşlar sıkıntı yaşıyordu. Şimdi dedikleri şey daha önce bu kadar net bir ses duymadıkları.

SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
USB ile bağlandığı için kalmayacaktır. Birde bu ürüne bakmanı tavsiye ederim mikrofon kalitesi daha iyi ben kendimde kullanıyorum. Önceden laptopun mikrofununu kullanıyordum bu yüzden online oyunlarda arkadaşlar sıkıntı yaşıyordu. Şimdi dedikleri şey daha önce bu kadar net bir ses duymadıkları.

SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı
Bu kulaklıkta da ses kartı var mı? Hyperx Could 2'yi araştırdım çoğu profesyonel oyuncuların kullandığı bir kulaklıkmış. Mikrofon olarak çok iyi olabilir doğrudur ama ses kalitesi de önemli eğer ki ses kalitesi olarak aynı seviyede ya da daha iyiyse bunu alırım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Bu kulaklıkta da ses kartı var mı? Hyperx Could 2'yi araştırdım çoğu profesyonel oyuncuların kullandığı bir kulaklıkmış. Mikrofon olarak çok iyi olabilir doğrudur ama ses kalitesi de önemli eğer ki ses kalitesi olarak aynı seviyede ya da daha iyiyse bunu alırım.
USB ile bağlanıyor direkt hemen hemen aynı şey. Cloud II 2014 yılında çıkan bir ürün iyi olsa da biraz eskidi. Arctis serisi şuan çok daha iyi. Yayıncılara bakabilirsin çoğu Arctis serisi kullanıyor artık.