Ses kartı - Sürücü

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bilgisayara format attım ancak bir türlü ses kartı için uygun sürücüyü bulamadım ...

Realtek AC''97 Audio for VIA (R) Audio Controller

sanırım bu sürücülerden fakat bilgisayarın anakartına görede değişiyor mu bu çünkü bir kaç tane denedim hiç biri olmadı .

Nasıl bulabilirim uygun sürücüyü , bu bilgisayarın ses olmadanda hiç tadı çıkmıyo :D

http://www.xsir.net/driver-ve-suruculer/30260-realtek-ac97-audio-via-r-audio.html

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam everst adlı bir program var pc ne ait bütün driverleri bulur

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Everest bildiğim kadarıyla sürücü değil, donanımların marka ve modellerini buluyor.

SADIKDAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çalıştırdan dxdiag yazın orda sistem modeli var onu googleden sound driver diye aratın çıkar

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
anakart asus mu?
bir de hangi işletim sistemini kullanıyosun ?

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
selam hocam ses kartın oo board mı yani anakartına birleşikmi eğer öyleyse anakartının driverinin içerisinde vardır .audio search yazan yerde ses katının sürücüsü nü kura bilirsin
şayet ses kartın ayrı bir donanım ise googleden aratarak sistemine uygun yani anakart ,işlemci ve windows xp,vista,win98 gibi yada linux ise linux olarak yazarsan umarım bulursun
benim ses kartım anakarta birleşik foxcoon anakart ses kartı realtek97 yani senin aradığın ile aynı fakat benim pc xp sp3 işine yararsa e postana göndere bilirim bana mesaj bırakırsan bilgim olur selametle inşallah sorunun çözülür

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam everst adlı bir program var pc ne ait bütün driverleri bulur
Jeaquares in de dediği gibi sadece donanım modellerini buluyor sanırım o program .

anakart asus mu?
bir de hangi işletim sistemini kullanıyosun ?

xp kullanıyorum , anakartın modelini bilmiyorum ama asus değil :)

selam hocam ses kartın oo board mı yani anakartına birleşikmi eğer öyleyse anakartının driverinin içerisinde vardır .audio search yazan yerde ses katının sürücüsü nü kura bilirsin
şayet ses kartın ayrı bir donanım ise googleden aratarak sistemine uygun yani anakart ,işlemci ve windows xp,vista,win98 gibi yada linux ise linux olarak yazarsan umarım bulursun
benim ses kartım anakarta birleşik foxcoon anakart ses kartı realtek97 yani senin aradığın ile aynı fakat benim pc xp sp3 işine yararsa e postana göndere bilirim bana mesaj bırakırsan bilgim olur selametle inşallah sorunun çözülür
Anakartın cd sınde vardı ama kayboldu , gönderebilirsen sevinirim :)

Burdan indirme yapamıyorum kimlik doğrulaması istiyor :confused1:

yinede saolun mesajlarınız için :turned: