Ses/İşlemci Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mw1337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mw1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarımın anakartını değiştirdim başta formattan sonra driverları indirmeden ses vardı fakat işlemciyi görmüyordu amd processor model unknown diye, 2,6 ghz olan işlemciyi 2.2ghz gösteriyor. Neyse, başka bir sorun için bios ayarlarını defaulta(varsayılan) değiştirdim ve ses gitti. Biosta audio ile ilgili olan tek şey HD Audio onda da Auto(seçili) ve Disabled opsiyonları var. Realtek driverını indirdim fakat sorun yine çözülmedi ses gelmiyor. Sorunu çözmek için ne yapmam gerek. Teşekkürler şimdiden.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Biosu güncellediğin zaman sorun düzelecektir. Anakartın Gigabyte mi ? Tam marka model alabilir miyim ? Ses ile ilgili olanları enabled olarak ayarla.

mw1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biosu güncellediğin zaman sorun düzelecektir. Anakartın Gigabyte mi ? Tam marka model alabilir miyim ? Ses ile ilgili olanları enabled olarak ayarla.

Enabled diye bir seçenek yok maalesef. Sadece Auto ve Disabled var. Bios nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum, biraz riskli iş diyorlar daha önce hiç kalkışmadım pcyi bir daha açamama ihtimalim varmış. Anakartım Biostar, modeli : NF61S Micro AM2 SE
İşletim sistemim win7 32 bit. eğer gerekiyorsa dxdiag verilerimi de buraya atabilirim.`