Ses gelmiyor fb liler nerdee???

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim üzüldüğüm tek nokta maçtan önce fenerli arkadaşların "yok şöyle yaparız yok böyle yaparız" demeleriydi. Sonuçta Galatasaray'a karşı oynuyorsun insan biraz düşünür ve destekli atar. Neyse bu futbol onlara ders olur bi daha düşünüp de konuşurlar artık. Umarım bir daha böbürlenme olmaz

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
efe24 dedi ki:
burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zuahahha :D nasıl yaa sizin oturup ağlamanız gerekiyorr :D

ağLamakmı ???

Biz Çocuk diğiLizki ağLayaLım

EVt ağLayan biri var
oda iLkokuLa giden yiğenim
FenerbahçeLiLEr onu GS Li oLduğu için maçLara aLmıyoLarmış ona ağLiyo çocuğa üzüLüyorum GS nin futboLcuLarına harçLiğini gönderecek oLuyo

kuSpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir gün galatasaray bir gun fenerbahce

Dosluk kazansın...

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dejavu01 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
efe24 dedi ki:
burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zuahahha :D nasıl yaa sizin oturup ağlamanız gerekiyorr :D

ağLamakmı ???

Biz Çocuk diğiLizki ağLayaLım

EVt ağLayan biri var
oda iLkokuLa giden yiğenim
FenerbahçeLiLEr onu GS Li oLduğu için maçLara aLmıyoLarmış ona ağLiyo çocuğa üzüLüyorum GS nin futboLcuLarına harçLiğini gönderecek oLuyo

Abi sen ne komik adamsın ya sirklerde calıssana :D

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya kazandık bugun gercekten mutlu oldum ama mac boyunca bir tane daha gol atabişlir miyiz diye baktım durdum

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bi maç bu kadar mı önemli ya bakın herkesi birbirine hakaret etme noktasına kadar kadar getirdi.ben fenerbahçeliyim ama inanın dışarda galatasarayı desteklerim.biz chelseayla maç yaptık çeyrekten elendik buradaki gsliler sevinçten konvoya çıktı.ya sölemek istemiyorum ama gsliler de helseaya 5-0 yenildiklerini çabuk unuttular.hadi fbyi sevmiyosun tamam sewme ama elin ingilzini de tutma be kardeşim.neyse tekrar dönelim kendimize.eğer çok büyük sorun edecekseniz şampiyon siz olun yani gsliler.biz de yeteri kadar doyduk şampiyonluğa.yok eğer genekimse susmasını bilmeyecekse sonuna kadar sivassporluyummmmm

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
Smpiyon cimbom ya bu yeter feneri ezdik rresmn fazla gol atamadık ama fenerinde dogru duzgun atagıyoktu mac bole alınır

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
calvaria dedi ki:
bi maç bu kadar mı önemli ya bakın herkesi birbirine hakaret etme noktasına kadar kadar getirdi.ben fenerbahçeliyim ama inanın dışarda galatasarayı desteklerim.biz chelseayla maç yaptık çeyrekten elendik buradaki gsliler sevinçten konvoya çıktı.ya sölemek istemiyorum ama gsliler de helseaya 5-0 yenildiklerini çabuk unuttular.hadi fbyi sevmiyosun tamam sewme ama elin ingilzini de tutma be kardeşim.neyse tekrar dönelim kendimize.eğer çok büyük sorun edecekseniz şampiyon siz olun yani gsliler.biz de yeteri kadar doyduk şampiyonluğa.yok eğer genekimse susmasını bilmeyecekse sonuna kadar sivassporluyummmmm
Dostum söylediğin şey Avrupa maçları için geçerli ben de GSli olarak fbnin Avrupa maçlarını desteklerim ama bu iki takımın arasındaki bi lig maçıydı. Dolayısıyla bunlar normal. Ayrıca ben de Sivas'ın şampiyon olmasını GS'den daha çok isterim ama bu da ayrı bişey ;)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
calvaria dedi ki:
süpersin sonuna kadar destekk
hem 6-0 unutmuşsunuz bir golü size hediye ettikk sewininn diee :D

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
DarkLady dedi ki:
calvaria dedi ki:
süpersin sonuna kadar destekk
hem 6-0 unutmuşsunuz bir golü size hediye ettikk sewininn diee :D

tabi ya

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gs hakkıyla kazandı.Öncelikle bunu belirtmek isterim.Hak ettiler. Tabikide Gs arkadaşlar belirli ölçülerde bizlere takılma hakkı var.Biz kazansaydık, aynısını bizde yapacaktık.Yanlız yapılan bazı yorumların saygısızca olduğunu düşünüyorum.

Saygılar

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
Gs hakkıyla kazandı.Öncelikle bunu belirtmek isterim.Hak ettiler. Tabikide Gs arkadaşlar belirli ölçülerde bizlere takılma hakkı var.Biz kazansaydık, aynısını bizde yapacaktık.Yanlız yapılan bazı yorumların saygısızca olduğunu düşünüyorum.

Saygılar
Bu adamın üstüne çok gidildi kanımca :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eğer öyle bişi olursa gereken cvp fazlasıyla alır.Bundan emin olabilirsin.

meral_l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hElal olsun cimbom.inşallah bu sene şampiyon oluruz.

badboyfeatt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Fenerbahçe li Olarak Gs li Arkadaşlarıı Kutlarıımm!! (şimdi sivasıı tutuyoruzzz :D inş yenerler ama pek de sanmıyorum yeneceklerını ama nese bız genede destekleyelım )

tacettin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
huhaaaa ultraslaaannnnn (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&)