Ses çıkmıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Psuedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben dün dvd film aldım.Tek dvd.Yanlız filmi dvd'de açtıgımda doğa sesleri vb.sesler çıkıyor ama konusmalar gelmiyor.Neden olabilir.Hem altyazı hemde türkçe.Altyazı gayet normal çalısıyor.Ama türkçe dublaj olmuyor.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sesi İngilizce olarak ayarlayınca da bir şey duyulmuyor mu?

Sadece Türkçe'de mi ses gelmiyor yani?

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe ara ara geliyor yani çok az denilebilecek kadar bazı bölümlerde.İngilizce ise full geliyor.Alt yazılarda bir sorun yok.Aca cd'mi bozuktur yoksa dvd'mi ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İki ihtimal var. Dicektim kii DVD de açmışsın yani bilgisarda değil öyle mi ? O zaman DVD nin orjinal olduğundan şüpheliyim :d Yanılıyor muyum ?

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bilgisayarda açmadım dvd'de açtım.Ama söyle birseyde var.Arkadasta dvd film aldı benim aldıgım yerden film onda düzgün çalıstı.Birde settingsden tüm dil ayarlarını yapmama rağmen olmadı.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Senin aldığın yerden almaş olması bir şeyi değiştirmez ki? Arkadaşına çekilmiş olan kopya sağlam çekilmiştir senin DVD yi çekerken hata olmuştur :)

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm anladım.Neyse sağolun.

Birde filmleri dvd veya vcd'de izlemek için uzantıları genelde .dat oluyor.
Ben internetten bir kaç film indirdim ve onları total video converter ile .dat formatına dönüştürmeye çalıştım ama hiçbir format ise yaramadı.Dat formatına dönüstürebileceğim baska bir program varmı?

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hmm anladım.Neyse sağolun.

Birde filmleri dvd veya vcd'de izlemek için uzantıları genelde .dat oluyor.
Ben internetten bir kaç film indirdim ve onları total video converter ile .dat formatına dönüştürmeye çalıştım ama hiçbir format ise yaramadı.Dat formatına dönüstürebileceğim baska bir program varmı?

Hangi dosya türlerini .DAT uzantılı hale getirmek istiyorsun?

Normalde böyle bir şey yapmana gerek yok.

http://ftp.freenet.de/pub/filepilot...ega_codec_pack/K-Lite_Codec_Pack_561_Mega.exe

K-Lite Mega Codec Pack'i yukarıdaki linkten indirip kur. Media Player Classic yükler, her türlü formatı oynatabilirsin.

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama ben dvd'de izlemek için .dat uzantılı yapmak istiyorum.K-Lite Mega Codec Pack bunu gerçekleştirebilirmi ?

Psuedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır normal hoparlör falan yok tv'den ne ses geliyorsa =)