Ses ayırma...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fbergh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fbergh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir ses ayırma programına ihtiyacım var.Mesela bir parçadaki bassları davulları vokali vs. ayırabilen bir program arıyorum.Eğer varsa bilen kullanan lütfen bana bu başlık altından ulaşsın...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Adobe Audition v2.0

program bu ancak çok profesyönel :) Ben kullanamadım :)

Reaksiyon puanı
68
Eğer sesler farklı katmanlardansa olur ki bu çok ender ses dosyalarında görülür. Bir fon müzik veya parçadaki sesleri sorunsuz bir şekilde ayıramazsın. Elbet bir kusur oluyor. [MENTION=138307]technomind[/MENTION] Adobenin yazılımı ise sesi sadece arka plana atıyor veya tümden kaldırıyor. Eğer kaldırsan aradaki tüm seslerde gider buda hoş olmaz. yok ben sadece bass ları tizleri kaldıracağım dersen o zamanda sesi arkaplana atmak zorundasın ki buda müziği kısık sesle dinleyince farkedilmiyor ama sesi hafif yükseltince arkaplana attığın sesler rahatlıkla duyulur. Bu konuda adam akıllı bir yazılım görmedim henüz:)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
genel olarak kullanılan program o ama :) herkes genelde onu tavsiye ediyor :)

Fbergh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim istediğim şey parçadaki diğer sesleri(bass,vokal,davul,klavye vs.) çıkartıp sadece gitar veya gitarların kalması...Şuan Adobe Auditionun deneme sürümünü indiriyorum.Çok teşekkürler...

plakkafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır müzikle ilgileniyorum malesef ki o dediğin program şehir efsanesidir Adobe daha çok kayıt ve mix üzerine bi programdır sesleri ayırmak gibi bi işlem yapamazsın anca parçanın düştüğü yada solo olarak girdiği yeri kopyala yapıştır methoduyla uzatabilirsin dinlemek için.