Servis Masrafları

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Telefonum dün akşam donmuştu.Biraz kastırdım.Kılıfı çıkardım bi baktım patlayacak gibi ısınmış.Dolaptan aldım aşı buzlarından kapalı üstüne koydum.Sonrs telefon bir garip oldu.

Böyle dokunmatik , ana tuş falan gitmiş.Ekran bazen acılıyor bazen açılmıyor falan.Earpodsu taktım bastım düğmesine calıyor müzikleri yani anlayacağınız kafa gitti telefonun.

Aldığım bayii servise gönderdi ve su kaçmıştır dedi-.Sizce kaça patlar masraf ? Yeni bir tane alamam.

İphone 9 PB 3 sürümü.Jailbreak yapmıstım buraya güvenerek insallah garanti dışı olmaz.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Koskoca SDN'de bir tane bile mi yaşayan yok

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
JB yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyor sorun yaşadığınız iPhone kaç

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
9 pb de sıkıntı çıkmaz da jailbreak olayını bilemem. O Dediğin kadar sıcak şeyi direk buza soktuysan nen yapma olasılığı olabilir net bilmiyorum. Tamir olayı bildigin gibi yok yenisini fark vererek alacaksın garanti harici denirse. O farkın miktarını internetten araştırıp öğrenebilirsin.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
[MENTION=467019]Tekno Elma[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sorun olmaz garanti dedi yaptim.5c cihazim.

NOT : 1-2 Saat kadsr sonrs hemen format attim.Sistemi bozacak herhangi bir tweak ya da repo yoktu.

[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] hocam bulabilsem.Nemlenmis ya benimde aklima sonradan geldi.Nem durumu diye aldilar garantiye direk subeden verdim cunku.

Swap olarak 5 verirler mi acaba.Fiyat ayni sonucta,

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hocam cihazda Jailbreak olması, mevzuyu değiştiriyor. Keşke cihazı sıfırlamayı deneseydiniz. Büyük ihtimalle Jailbreak olduğunu öğrenecekler ve garanti dışı olacak.

Ayrıca, ona su kaçmamıştır. Eğer su kaçsaydı sen bile anlayabilirdin. Ekran hiç açılmazdı.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hocam jailbreak yaptiktan sonra sifirlsdim.Nemlenmis dendi bakalim

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Nemlenmis telefonu tamir edemezler ki , kasasi sikintili bir swapi degistirirler biter bence

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Nemlenmis telefonu tamir edemezler ki , kasasi sikintili bir swapi degistirirler biter bence

Swap yapsalar dahi nemlendiğini söylerlerse muhtemelen Kullanıcı hatası garanti dışı olacak Ücret karşılığında yapılacaktır.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Turkcelle gittiğimizde icine su kactiysa alamayiz dendj garanti disi olarak ama sonra aldilse bilmiyorum umarim abartmazlar

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Saolun arkadaşlar cihaz gitti geldi iphone'umu bul özelliği açıkmış.Destek hattı ile beraber kapattım.Cihaz gönderilicek destek hattından bana ayrıntılı bilgi gelecek.