Server Kayıtlı S23 Ultra mı yoksa Server Kayıtlı Xiaomi 14 Ultra mı?

cagannecdetavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30000-35000TL fiyat aralığında server kayıtlı s23 ultra 12/256 gblık versiyon 845 dolara güvendiğim bir telefoncudan alabiliyorum fakat 34 bin TL'ye server kayıtlı xiaomi 14 ultra da alabiliyorum aynı telefoncudan.
Xiaomilerde server kayıt işlemi nasıl oluyor bilmiyorum ama donanımsal olarak mi 14 ultra çok daha üstün gözüküyor.
Samsungun ayrı bi cezbebdiciliği , güzel bir duruşu ve yapay zekası var fakat diğer telefon da çok güzel bir telefon.
Benim için kamera ve performans ve telefonun uzun süre donma kasma yapmaması çok önemli aldıktan sonra muhtemelen en az 3 yıl o telefonda kalacagım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Josiah Wade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi 14 ultra satın almayı seçebilirsiniz ve sizin için sunucuyu kaydedeceklerdir. Donanım açısından birçok üstün özelliğe sahip olan Xiaomi 14 ultra'yı satın almalısınız.

Son düzenleyen moderatör:

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
527
14 Ultra, Mükkemmel bir cihaz. Tek sorunu ergonomik değil. Dengede durmuyor kamera kısmı ağır. Elini serbest bıraktığın an öne devrilip gidiyor. Onun dışında donanımsal olarak çok iyi bir cihaz.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,836
Benim için kamera ve performans ve telefonun uzun süre donma kasma yapmaması çok önemli aldıktan sonra muhtemelen en az 3 yıl o telefonda kalacagım.
Stabilite istiyorsanız S23 Ultra almalısınız. 14 Ultra donanım kısmında daha iyi evet, ancak yazılımda çok kötü. MIUI ile gelen bir cihaza o paralar verilmez.