Sertab Erener’in Vapur Macerası Kurguymuş!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
304

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy-Beşiktaş vapurunda doğaçlama bir şekilde olduğu belirtilen Sertab Erener’in mini konseri hakkında ilginç gelişmeler yaşandı. Konuyla ilgili iddialar Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel’den geldi. Kadıköy-Beşiktaş Şehir Hatları’nda yaşanan ve doğaçlama olduğu iddia edilen olayların planlı bir organizasyon olduğunu söyleyen Tezel, durumdan herkesin haberi olduğunu söyledi.

Özellikle Sertab Erener için bu olay sonrasında “Halkın Sanatçısı” gibi tanımlamaların kullanıldığını söyleyen Tezel, bu durumun sanıldığı gibi olmadığını açık bir şekilde anlattı.

“Bu olayda geçen tüm detaylar bir prodüksiyonun ürünüydü.” diyen Tezel, Sertab Erener’in daha önce yapılan toplantılar ile birlikte bu prodüksiyon için hazırlandığını konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş.'den dahi izinlerin alındığını iddia etti.

Makyajı Bile Yapıldı!

Vapur kalkmadan önce sanatçı için makyaj ve styling çalışmalarının da yapıldığını söyleyen Tezel, görüntülerin paylaşılması adına iki kişinin de profesyonel bir şekilde kayıt yaptığını belirtti. Konuyla ilgili detaylar net olarak öğrenilemediği gibi önümüzdeki günlerde detayların ortaya çıkması bekleniyor. Özellikle bu iddiaların ardından gözler Sertab Erener’e çevrildi.
 

SONG JOONG KI

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
:D:D:D O ve onun gibiler zaten vapura biner miydi?:)
 

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
Yahu bu kurgu olsa ne olur olmasa ne olur!
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
kurgu,murgu,karga,marga yok spontene oluşan doğal yaşam...
 
Üst