Sergen Yalçın yine yalan oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sergen drogba, sneijder, burak yılmazın kim olduğunu gördü..
bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olur..#

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eminim Sergen de gs turu geçince sevinmiştir. Ben de sevindim, hatta destekleyerek izledim.

Ama gs'lilerde bir galibiyet sarhoşluğu var, takımın durumu Türkiye için olabilecek en iyi konum ama yine de gören Barcelona olmuşlar sanır. Sonuçta Barcelona'yı da yenip tur geçebilirsin ama Barcelona olmak başka birşeydir. Beni şahsen gıcık eden bu burnu büyüklük ve sarhoşluk... :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Eminim Sergen de gs turu geçince sevinmiştir. Ben de sevindim, hatta destekleyerek izledim.

Ama gs'lilerde bir galibiyet sarhoşluğu var, takımın durumu Türkiye için olabilecek en iyi konum ama yine de gören Barcelona olmuşlar sanır. Sonuçta Barcelona'yı da yenip tur geçebilirsin ama Barcelona olmak başka birşeydir. Beni şahsen gıcık eden bu burnu büyüklük ve sarhoşluk... :)

Patron iyi de, her sene ülkemizden bir takım çeyrek finale çıksa biz de alışsak coşmayız.

Ama 5-6 senede bir olunca ister istemez şişiyoruz.

Kayseri söndürürse, söndürür. Yoksa bi 10 gün daha böyleyiz. :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Patron iyi de, her sene ülkemizden bir takım çeyrek finale çıksa biz de alışsak coşmayız.

Ama 5-6 senede bir olunca ister istemez şişiyoruz.

Kayseri söndürürse, söndürür. Yoksa bi 10 gün daha böyleyiz. :D

Sempatik olmuyonuz olm işte. :) Ben de sevindim işte ama turun getirdiği milyon bana değil sneijder'a gitti. Bunu da bilmek lazım. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sempatik olmuyonuz olm işte. :) Ben de sevindim işte ama turun getirdiği milyon bana değil sneijder'a gitti. Bunu da bilmek lazım. :D

Amcam beşiktaşlı, maçı izlemeye bize geldiler. Davet ettik.

3. golde kalkmak üzereler, ayakta izliyor maçı gol oldu adam kendi atmış gibi zıplıyordu ya. :D

Sempatiklik konusunda haklısın boss. :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sergeni veli efendide görmek istiyoruz :P

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yorumlarını filan seviyorum bu herifin ama tahminleri son derece berbat. Ve akıllanmıyor da.

Bari Schalke eleyebilir gibisinden birşeyler de. Kesin konuşma.

Futbol bu sonuçta. 90 dakika tamamlanmadan ne olacağı belli olmuyor.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yorumlarını filan seviyorum bu herifin ama tahminleri son derece berbat. Ve akıllanmıyor da.

Bari Schalke eleyebilir gibisinden birşeyler de. Kesin konuşma.

Futbol bu sonuçta. 90 dakika tamamlanmadan ne olacağı belli olmuyor.

abi adam rahat ..

aklındaki neyse onu soyluyor...

daha öğrenememiş bizim "basın gibi" olmayı :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Kesinlikle Juri olsun, onuda fazlasıyla yapıyor aslında :) Millet yıkılıyor gülmekten, "ne oldu la buna mı gülüyorsunuz" der gibi bakıyor (:

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
televizyon o kadar boş bir yer olmuşki kafası bozulan cıkıyo iki yalan söylüyo bişeyler yapıyo daha çok gündeme oturuyo şimdi bakalım yine ne sallıcak diye izleyenler programın ratinglerini yükseltecek :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Sorma gitsin, dün kanalları düzenleyeyim dedim, aman ALLAHım ne kadar absurt kanal varmış.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sergen yine iyi, Ümit Özat'a ne demeli bu kadar antipatik bir yorumcu daha olabilir mi tır gibi geçer diyordu shalke için, o tır rüyalarına girmiştir şimdi.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar benim görüşüm snejder çok pres yapan baskı yapan koşan bir adam değil.çok doğru ve yerinde isabetli pas yapıyor, kritik vuruşları var.ama dediğim gibi defans ve pres konusunda zayıf.o yüzden onun yerine amrabatı aldı.amrabat daha hızlı ve pres yapan bir oyuncu.
burak ise ikili mücadelelerde genelde düşen adam oldu.yine gitti golünü attı o ayrı konu.drogba istediği gibi oynayamadı çünkü sürekli 2-3 adam drogabya pres halindeydi.
2.yarı ise maçın skoru ile geri çekildik.fakat galatasaryın bana göre en büyük yanlışıdır skora bakıp geri çekilmek.çünkü sağlam savunma yapamıyoruz.herkes tahmin etmiştir gol yiyeceğimizi.geri çekildiğimizde schalke tıkır tıkır pas yapmaya başladı.
Son olarakda maçın kahramanı bana göre musleradır.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Lafa bakacan laf mı ? konuşana bakıcan adam mı ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bir koku mu yükseldi ya ne oluyor ya :D

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kral çıplak diyebilen nadir yorumculardan biri...
M.Baransu, E.toroğlu, A.Çakar, H.uluç, K.Belgin, bi de konuşması bozuk R.O.K, çok fazla yok bu kişilerden...
sonuçtan g.birliğine yenilen ve ligde son zamanlarda dökülen bir takımla ilgili başka bir yorum yapılamazdı zaten
şalkeyi eleyeceğine gerçekten inanan kaç gs li vardı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Senin tuttugun takimin toplam taraftarindan daha fazla gs li vardi. O dedigin adamlar icin boyle gunler sukse yapmak icin bir firsat. Ciksam da egri bugru konussam adam sanip bana baksinlar diyen sahislardan. Kral ciplakmis. Kral gecen seneye kadar oluydu be yeni dirildi. Ama sirtlanlar hala etrafinda dolasiyor.