• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sergen Yalçın istifa etti!!

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sergenjpg_h97.jpg

Bir süre önce Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevine başlayan Sergen Yalçın, kulüp başkanlığı seçimlerinden önce Başkan İbrahim Kızıl'ın görevinden ayrılmasının ardından istifa etti.
Sergen Yalçın'ın futbolcularla vedalaşıp İstanbul'a geldiği öğrenildi.
Yalçın'ın teknik direktörlük görevine gelmesiyle Gaziantepspor da yükselişe geçmiş, 6 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.

Kaynak

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kısa sürdü inşallah tekrar teknik direktör olarak başka takımlarada gelir

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre başarıdaki faktör Sergen değildi. Nie değildi diyeceksiniz. Fizik kurallarına aykırı :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
6 maç oynattırdı ama iyi reklamını yaptı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mustafa Kızıl: Sergen Yalçın istifa etmedi

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmediğini bildirdi. Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında Yalçın'ın kampı terk ederek İstanbul'a gittiğine dair haberler yer aldığını anımsattı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Antalya kampının bugün tamamlanacağını anımsatan Kızıl, "Sergen Yalçın istifa etmedi, işlerini tamamladıktan sonra Gaziantep'e gelecek" dedi.

http://skorer.milliyet.com.tr/mustafa-kizil-sergen-yalcin/gaziantepspor/detay/1822870/default.htm

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hahaha :D adam il dışına çıktımı direk istifa etti oluyor demekki habercilere göre :D

tabiihab

Asistan
Reaksiyon puanı
1
habercilik çok eğlenceli bi meslek olsa gerek

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
adam reklam fılmı ıcın ıstanbula gelmıs

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sergen Yalçın: Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevim şu an itibariyle sona ermiştir. Bana sebebini sormayın. Bir takım olaylar yaşandı ama kol kırılır yen içinde kalır. Hiç kimseyi rencide etmek istemiyorum. Ancak maddi ve manevi aşamadığımız bazı sıkıntılar olduğu doğrudur. Gaziantep'teki futbolcularıma ve ilk günden beri bana destek veren taraftarlara teşekkürü bir borç biliyorum. Gaziantepspor iyi bir takım, ligde daha iyi yerlere gelmeyi hakediyor. Kayserispor'la görüştüğüm iddiaları da gerçek dışı. Şu andaki tek hedefim pro lisans kursuna gidip A teknik direktör diplomamı almak.

Şampiy10 - Vatan

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Olmadı sergen çok kısa sürdü halbuki başarılıydıda bence...