• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sergen Yalçın bırakıyor!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'un başında teknik direktörlük kariyerine fırtına gibi başlayan Sergen Yalçın'dan şok açıklama. Sergen, 2 hafta sonra ligde ilk devrenin sona ermesiyle görevi bırakacağını açıkladı.

sergen600_SJYFT.jpg

Gaziantepspor’da teknik direktör Sergen Yalçın,sürpriz bir karara imza attı...

Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-Siyahlı ekibin başına geçtiğinden beri 4 maçta 4 galibiyet alan Sergen, ligin devre arasında görevi bırakacağını açıkladı.

Yalçın, "2 hafta sonra ben ve ekibim Gaziantepspor'dan ayrılıyoruz. Bana değil oyuncularıma değer verilsin" dedi.

Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-Siyahlı ekip Sergen’in göreve başlamasının ardından sırasıyla Elazığspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, ve Kayseri Erciyesspor’u mağlup etti.

NTV Spor

dedik en fazla 3-5 hafta.bu sefer kovulmadı kendisi bıraktı.:D onu tutturamadık.

Adam rahat adam. Çalışmak, disipline girmek yaşı ilerlemiş olmasına rağmen demek ki hala Sergen'e göre değil ya da bizim bilmediğimiz başka bir şey var.

Bu bence iyi fikir adam sonuçta 4'te4 yaptı son iki maçta yenilsede önemli değil. Antepden zengin çok kulüp var kulüpler kapış kapış alır :D

Galibiyet serisinide yakalamışken bırakıyor ki iyi olarak anılsın, daha iyi kulüplere yönelebilsin. Vay çakal :)

antepin yönetiminde sorun var herkes onlar yüzünden bıraktı

Yapabileceğini kanıtlamak istedi ve benden bu kadar tadında bırakayım dedi. Yada problem var.

1- Alemlere akamadı.

2- "Bak nasıl da kazanıyorum ben maçları. Demek ki bu işten anlıyorum ama takım çalıştırmayacağım" demek istiyor.

3- Ya da daha büyük takımlara gitmek istiyor.

3- Show programları daha uygun geliyor.

İhtimaller bunlar. :D

Ntvspor'a geri dönsün teknik direktörlük ona göre değil yorumlarını çok özledik

Acun abi bırak bu işleri, bana gel seni meşhur edeyim demiştir :P

adam t.direktörken bir kaç mt koştuysa ağır gelmiştir :D

adam çok eki helal olsun en manıtıklısıda bu zirvede bıraktı , valla diyecek bişey yok helal sergene :D :D

Senaryo belli.

BJK Sergen'i alır. Üzülmez Sportif Direktör olarak gelir.