Sercan: Galatasaray'da çok gol atarım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
'Sercan Galatasaray'a daha yakın'

Bursaspor'un, transfer döneminde adı sıklıkla anılan forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ın menajeri Metin Korkmaz, genç futbolcu için bütün takımlardan teklif geldiğini ama şu anda en ciddi teklifin sahibinin Galatasaray olduğunu bildirdi.

Sercan Yıldırım'ın vefat eden dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan ve bir ara Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile özel görüşen Korkmaz, gazetecilerin Sercan'ın transferiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Korkmaz, Sercan'a, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ama şu anda Galatasaray Kulübü'ne daha yakın olduklarını dile getirdi.

''Sercan'a Beşiktaş'ın Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Euro teklifi hala geçerli mi?'' sorusuna ise Korkmaz, ''Evet, geçerli. Birçok teklif var. Bütün takımlardan teklifler var ama şu anda en ciddi teklif Galatasaray'dan. Değerlendiriyoruz. Bu transfer Cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan'ın Bursaspor'da kalmasından yanayız'' yanıtını verdi.

Korkmaz, Galatasaray'ın teklifinin sorulması üzerine, ''Galatasaray, Sercan'a karşılık Aydın Yılmaz artı iki futbolcu teklif etti'' dedi.

Bu arada, Tahir Yıldırım'ın cenazesi Bahar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve yeşil-beyazlı camianın önde gelen isimleri de katıldı. Antrenmanda olan futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise cenazede yer almadı.

KAYNAK

gsa34fc6ea704faa31e0by.jpg

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan Bursasporlu Sercan Yıldırım, gönlünün hangi takımda olduğunu ilk kez YENİŞAFAK'a açıkladı.

Bugüne kadar büyük kulüplerden teklifler aldığını doğrulayan genç futbolcu bunun motivasyonuna ekstra katkı sağladığını belirterek, “Büyük bir kulüpte oynamayı her futbolcu ister. Ancak şu an Bursaspor'un futbolcusuyum ve takımımın başarısı için ter dökeceğim. Bursaspor benim bugünlere gelmemi sağlayan kulüp. Ben bu kulüpte yetiştim. Burada yapacak çok şeyim var. Ama kulübün menfaatleri gerektirirse, başkanımın da onay vermesi halinde büyük kulüplerden birine gidebilirim” ifadelerini kullandı. Bugüne kadar hangi takımda oynamak istediği konusunda hiç bir açıklama yapmayan genç futbolcu, gönlünde yatan aslanı ilk kez dile getirdi. Galatasaray'da oynamayı çok istediğini söyleyen Sercan, “Büyük bir takımda ter dökmek her futbolcunun hayalidir. Kewell, Arda ve Elano gibi yıldız oyuncularla daha çok gol atacağıma inanıyorum. Üçü de dünya çapında oyuncular. Forvet oyuncusunu tek topta pozisyona sokuyorlar. G.Saray'ın hücum zenginliği de böyle kaliteli oyunculara sahip olmasından kaynaklanıyor. Hedefim gideceğim büyük takımda başarılı olduktan sonra Avrupa'ya açılmak. Ülkemi Avrupa'nın büyük bir kulübünde en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” açıklamalarını yaptı.

Sağlam, Batuhan'la Serdar'ı istemedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ın takas olarak önerdiği Batuhan'la Serdar Özkan'ı, istemediği öğrenildi. Bu konuda görüşü sorulan Sağlam'ın, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı iki oyuncu için olumsuz rapor verdiği belirtildi. Sağlam, takas teklifine karşı çıkınca Bursaspor'la Beşiktaş arasındaki Sercan pazarlığında somut bir adım atılamadı. G.Saray da Bursaspor'a Aydın ve kaleci Aykut'u teklif etmiş ancak Başkan İbrahim Yazıcı takas tekliflerine kapalı olduklarını bildirmişti. F.Bahçe'nin de yeni bir takas paketiyle Bursaspor Kulübü'nün kapısını çalacağı ileri sürülüyor.

Yıldırım ailesi üçe bölündü

Sercan'a Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin talip olması aile içinde de görüş ayrılıkları çıkmasına neden oldu. Genç futbolcunun babası Kenan Yıldırım, “Hepimiz büyük bir baskı altındayız. Bu işin bir an önce neticelenmesini bekliyoruz" dedi. Sercan'ın hangi takıma gideceği konusunun aile arasında bölünmeye yol açtığını söyleyen Kenan Yıldırım, "F.Bahçe'ye de G.Saray'a da Beşiktaş'a da gitsin diyen var. Çocuk da şaşırdı. Hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

Semih giderse Sercan gelecek

Semih konusunda yaşanan kriz, F.Bahçe'nin Sercan aşkını alevlendirdi. Sözleşmesinin uzatılması konusunda problem yaşanan Semih'le anlaşılamaması halinde Sercan'ın transferi için düğmeye basılacağı kaydedildi. Fenerbahçe sezon öncesi genç futbolcu için Bursaspor'un kapısını çalmış ancak taraflar bonservis konusunda anlaşmaya varamamıştı.

KAYNAK

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
gelme allah aşkına gelme...git nereye istiyorsan git.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hele bi galatasaraya gel de, sonra konuş. gelebilirsen tabi...
ps:gelmeni hiç istemiyorum...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
BursaSpor taraftarı sinirleniyor ama Sercan'da az değil bir Galatasaraylı olarak Habere sevinmedim çünkü ne zaman Anadolu kulübün kapısını çalsak sorun çıkartıyorlar sanki Ronaldinho veya Messi istiyoruz.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bir taraflarını kaldırmayı çok iyi biliyor bizim basın-yayın organları.

fenerli47

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende istemiyorum fenere gelmesini çok nazlandı.. dünyada kalan son futbolcu sanki

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Görecez artık öyle söylemekle olmaz:D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Hiçbirşey yapamaz :).Çok şişirdiler sercanı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sercan bizimdir elleşmeyin. Gol kralı yapacağız onu. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
'Sercan Galatasaray'a daha yakın'

Bursaspor'un, transfer döneminde adı sıklıkla anılan forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ın menajeri Metin Korkmaz, genç futbolcu için bütün takımlardan teklif geldiğini ama şu anda en ciddi teklifin sahibinin Galatasaray olduğunu bildirdi.

Sercan Yıldırım'ın vefat eden dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan ve bir ara Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile özel görüşen Korkmaz, gazetecilerin Sercan'ın transferiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Korkmaz, Sercan'a, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ama şu anda Galatasaray Kulübü'ne daha yakın olduklarını dile getirdi.

''Sercan'a Beşiktaş'ın Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Euro teklifi hala geçerli mi?'' sorusuna ise Korkmaz, ''Evet, geçerli. Birçok teklif var. Bütün takımlardan teklifler var ama şu anda en ciddi teklif Galatasaray'dan. Değerlendiriyoruz. Bu transfer Cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan'ın Bursaspor'da kalmasından yanayız'' yanıtını verdi.

Korkmaz, Galatasaray'ın teklifinin sorulması üzerine, ''Galatasaray, Sercan'a karşılık Aydın Yılmaz artı iki futbolcu teklif etti'' dedi.

Bu arada, Tahir Yıldırım'ın cenazesi Bahar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve yeşil-beyazlı camianın önde gelen isimleri de katıldı. Antrenmanda olan futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise cenazede yer almadı.

KAYNAK

punisher89

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Fb'ye istemiyorum bunu... Bedava gelse bile istemiyorum. Ah yabancı kısıtlaması ah... Üç büyük kulübü de (Bjk'ı büyükten saymak gerekir mi bilemem ama :D) böyle adını dün duyduğumuz bir sezonluk balon oyunculara muhtaç hale getiriyor Türk statüsünde oldukları için. :/

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sadece yenilşafağa konuşmuşmuş :D:DD:D:DD:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Haber doğru ki bugün bir açıklama geldi en ciddi teklif Galatasaray'dan diye.

Olsun. Ondan önce nice yayın organı bunu söyldi. İlk başta hürriytte gördüm ben.

Benim derdim yenişafağın atmasyonuna. sadece bize konuştu diyor ya bi geri dönün 1 ay dan bu yana kaç yere demek vrmiş, röportaj vermiş falan. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'a sempatisi olduğunu biliyoruz ama hiçbir yerde dile getirmemişti bunu.

Kime konuşursa konuşsun önemli değil ayrıca.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Alia benim derdim basının böyle manşetler atması. Konuşmuş olabilir ama ilk değil.

Sadece bize konuştu, Başka yerde yok, İlk bizde car curt. Bunlara takarım ben. Yoksa biliyoruz GS y yatkınlığının olduğu :/