Sercan Galatasaray yolunda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
18.8.2010_sercan.jpg

Milan Baros'un sürekli hale gelen sakatlıkları, Mehmet Battal'ın tecrübesiz olması nedeniyle alternatif forvet sıkınıtısı yaşayan Galatasaray, rotasını Sercan Yıldırım'a çevirdi.

Geçen sezon, transferin gözdesi olan; ancak bu sezon istediği ölçüde forma şansı bulamayan Sercan ise, ocak ayına kadar olabildiğince çok maç oynayıp, eski görüntüsüne kavuşmayı ve devre arasında Bursaspor'dan ayrılmayı planlıyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre yeşil beyazlı yönetim kurulu da Sercan'a iyi bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirme kararı aldı.

Basın sözcüsü Ferruh Nayman, "Sercan konusunda kesinleşmiş bir durumun olmadığını; ancak trasfer işinde kararların her an değişebileceğini ve genç futbolcuya iyi bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceklerini söyledi.

Gelişmeleri yakından takip eden Galatasaraş Sportif Direktör Adnan Sezgin'in ise Sercan'ın yakın çevresi ve menajerine, Bursaspor'un daha önceki görüşmelerde olduğu gibi yüksek rakamlar talep etmemesi durumunda bu transferi gerçekleştirebileceğini söylediği öğrenildi.

Sercan Yıldırım'ın sözleşmesi 2012 yılına kadar devam ediyor. Bursaspor sezon başında Sercan için 7 milyon euro talep etmişti. Ancak Sercan'ın sürekli 11'de oynamamasından dolayı skıntılı olması, yönetimin ise genç futbolcunun değer kaybetme olasılığından duyduğu kaygı nedeniyle Ocak ayındaki ara transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirme kararı alınmasını sağladı. Hatta, bonservis ücretini 4-5 milyon euroya kadar indirebilecekleri öğrenildi.

Sercan'ın ailesinin Galatasaraylı olması ve daha önce bu yönde yapılan açıklamalar, genç futbolcunun sarı kırmızılıları tercih etmesini sağlayabilecek etkenlerden birisi olarak gösterildi; ancak genç futbolcunun "Ben profesyonelim, hangi teklif daha uygunsa seçimimi ona göre yaparım" dediği öğrenildi.

Bu arada Dinamo Kiev ve Arsenal izleme ekibi yetkilileri Bursa'ya geliyor. Yetkililerin Salı günü yapılacak Bursaspor - Manchester United maçında Sercan'ı yakından izleyecekleri öğrenildi.

Radyospor

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
bursa satarsa çok kötü olur.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bursa da çok istiyor ama.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dünkü maçta 2 kere karşı karşıya kalıp 2 sinede saçma bir vuruş yaparak atamayan birine 15 M$ istiyorlar, kimse almaz bu sercanı..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
dünkü maçta 2 kere karşı karşıya kalıp 2 sinede saçma bir vuruş yaparak atamayan birine 15 M$ istiyorlar, kimse almaz bu sercanı..

15 Milyon euro'ya avrupada ne Futbolcular var Sercan'a 5 Milyon Euro bile fazla...

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sercan çok iyi futbolcu hem sercanı hem volkanı birileri alsında Bursa eskisi gibi ilk 10 için oynasın :mrgreen:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bence sercan tamamen basının şişirmesi bi adam...kac macını seyrettim en ufak bi ışık göremedim.. galatasarayımın sokaga atacak okadar parası yoktur ins..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Almazlar inşallah bu elemanı.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
mehmet battal ile yola devam :) yeter ki şans verilsin :) tecrübe oynamayla kazanılır :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sercanın nesini beğenmiyorsunuz beyler onun kadar rahat top taşıyabilen bi eleman mı var ligimizde?

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Galatasarayda ne işi var son vuruşlarını geliştirsin gitsin Avrupada oynasın.Zaten bizim milletimizde bir yabancı hayranlığıdır almış başını gitmiş.Milletin yüzüne bile bakmadığı yabancılara(futbolcu ve T.D.) gelirkende giderkende milyon dolarları,euroları akıtan takımlarımız konu Türk futbolcusu olunca parayı sokağa atmak olarak görürler.İnşallah GS ye gitmez sizde paranızı sokağa değil yabancıların ceplerine atmaya devam edersiniz.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
galatasaray'ın sokağa atacak parası yok sercanı alıpta turşusunu' mu kuracak.

mehmet battal'a biraz şans verilmeli en azından maçların bitimine 20 dk. kala oyuna alınsa kendini gösterme fırsatı bulur

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ya anlamıyorum eğer mehmet battal tecrübesizdi neden alındı? Tecrübeyi oynamadan kazanamıyacağına göre. O zaman kirala başka takıma

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Gerek yok, çünkü Mehmet Battal'dan bir artısı yok.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Almasınlar abi ya o kadar para
fener maçında kaç pozisyon kaçırdı.
Kaleci ile karşı karşıya kalıpta atamıyan oyuncuyu napcaz biz anlamıyorum ki

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
3-4 e olacaksa alalım
daha 19 yaşında , eksiklerini giderebilir :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Nedense beğenmiyorum bu adamı. Pino var Pino. (:

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Medyanın şişirmesine gelip transfer yapılmamalı bence. Bana göre Sercan dan başka alternatifler Galatasaray için daha iyi olur. :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sercana 150 Pes puanı veririm satıyormusun chaylak1 :D

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her seferinde hep aynı muhabbet. Hep biyerlere yola çıkıyor ama kimse alamadı. Alamaz. Hahaha