Anket Şenol Güneş hakkındaki düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,988
Milli takımla kötü performans sergileyen ve yakın zamanda da Beşiktaş ile Ankaragücü'ne yenilen Şenol Güneş hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Kendisini her türlü yanından yorumlayabilirsiniz, top sizin.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,988
Anket diye açmışsınız anket yok?.
Pek sevmem kendisini.
İlla bir etiket olması gerektiğinden anket olarak ayarladım. Soru da yapabilirdim fakat bana pek soru gibi de gelmedi. Gerçi şimdi soru gibi de geldi. Neyse! Anket illa verilen seçeneklerden yapılabilecek bir şey değil ya canım. İnsanların yorumlarını sonradan verilere dökeceğiz işte!

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Bu sene işi zor. Galatasaray ve Fenerbahçe nefes aldırmayacak kendilerine.
Bizim Türk Futbolu(!) saçmalıklarla dolu. İki yenilgi sonra şenol güneş istifa tt'si twittarda başlar. Bi bırak adam sistemini oturtsun. Aynısı az kalsın Okan Buruk'a olacaktı. PL'de Arsenal bu konuda çok iyi örnek. Arteta kaldı ve sistemi oturttu, şampiyonluğa doğru gidiyorlar. PL olamasakta don değişir gibi teknik adam değişimi çok saçma.

Bu adamlara "çöp" demekte saygısızlıktır. Kariyerlerine saygısızlık yapmayın. Belki son zamanlar başarısızlar ama başarılarını göz ardı edemeyiz. Türk Futbolu hem oyun hem de kafa olarak çok geri. Lig şampiyonunu zaten TFF seçiyor. Ülkede futbol yok. Taraftarda holiganlaştı zaten, sahaya muşta, çakmak, gofret ne varsa atıyorlar. Trajikomik. PL izledikten sonra bizim ligi izleyince aradaki derin uçurum belli oluyor. Bu sene yine biraz toparlanma var, halimize şükür.