Sennhesier Cx 3.00 Red Nasil Sizce?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar daha once xiaomi piston 3 kulaklik alacaktim ancak Çinli sitenin Türkiye'ye kargo yapmamasi uzerine vazgectim. Şimdi bu kulaklığı almayi dusunuyorum. Ancak cx 300 ii mi bu mu kararsiz kaldim yurtdisi fiyatindan ucuza geliyor sizce bu kulaklik alinir mi?
ad9f1128aad9e6e5ee37b52b1dc1944e.jpg

Hepsiburada da indirimde imis.
http://www.hepsiburada.com/m/sennheiser-cx-3-00-kirmizi-kulakici-kulaklik-506245-p-BD802827
Iyi derseniz fiyati da performansi da alacagim bugün insallah

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bence Piston 3'ü Banggood veya İbuygou sitesinden alabilirsiniz. :) Piston 3'ün tasarımı falan daha hoş geldi bana.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bence Piston 3'ü Banggood veya İbuygou sitesinden alabilirsiniz. :) Piston 3'ün tasarımı falan daha hoş geldi bana.
Dolarin yükselişi ile birlikte yaklasik 70 tlyi buluyor maliyeti beklemesi de cabası , ben de bunun üzerine yukarda belirttiğim kulaklığı az önce siparis geçtim her yerde 199 tl normalde. Bu arada piston 3 un piston 2.1 den kötü olduğuna dair bir yazi okudum o da kararimdan vazgecmemde etkili oldu

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Dün ben de bakmıştım bu kulaklığa ve almayı düşünmüştüm. Fiyatı bayağı düşmüş. Bu başlığı görmem iyi oldu belki alırım :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dün ben de bakmıştım bu kulaklığa ve almayı düşünmüştüm. Fiyatı bayağı düşmüş. Bu başlığı görmem iyi oldu belki alırım :D
Stok konusu mühim fiyati görünce siparişe geçtim bayagi bir övmüş yabancı siteler kulaklığı yurt dışında en ucuz 50 dolar yani 135 tl falan

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Stok konusu mühim fiyati görünce siparişe geçtim bayagi bir övmüş yabancı siteler kulaklığı yurt dışında en ucuz 50 dolar yani 135 tl falan

Bir kulaklığa bu kadar para vermek zor geliyor ya :D Neyse ihtiyacım var ama alırım sanırım bilmiyorum :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir kulaklığa bu kadar para vermek zor geliyor ya :D Neyse ihtiyacım var ama alırım sanırım bilmiyorum :D
Hayret kadınlar indirimi görünce genelde fiyata bakmazlar ama :-P konu dağılmasın bekle benim görüşürümu al tabi kalirsa o da bir seçenek

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hayret kadınlar indirimi görünce genelds fiyata bakmazlar ama :-P konu dağılmasın bekle benim görüşürümu al tabi kalirsa o da bir seçenek

Yanında bir şey daha beğenince fiyata bakılıyor açıkçası :D Neyse bu kalmazsa ve senin yorumun da iyi olursa gidip hiç 200 lira veremem. Yabancı sitelerde de beğenilmiş demişsin bakacağım artık :P

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Dolarin yükselişi ile birlikte yaklasik 70 tlyi buluyor maliyeti beklemesi de cabası , ben de bunun üzerine yukarda belirttiğim kulaklığı az önce siparis geçtim her yerde 199 tl normalde. Bu arada piston 3 un piston 2.1 den kötü olduğuna dair bir yazi okudum o da kararimdan vazgecmemde etkili oldu
İyi indirim yapmışlar. Hayırlı olsun şimdiden. :) Piston 3 ile bunun arasında fark var mı acaba?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İyi indirim yapmışlar. Hayırlı olsun şimdiden. :) Piston 3 ile bunun arasında fark var mı acaba?
Sennheiser cx 300 ii piston 3 den iyi bu da cx 300 ii nin bira revizyona ugramis hali diye biliyorum piston 3 un muhim tarafi fiyati ama tutup 60-70 liraya mal olduktan sonra almak mantıksız

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar ürün geldi su an kontrol ettim orijinal aksama dogru bir inceleme yazısı yazacağım

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaslar ürün geldi su an kontrol ettim orijinal aksama dogru bir inceleme yazısı yazacağım
Aynı kulaklıgın siyah rengini bende almayı düşünüyorum bu hafta sonu alacagım buyuk ihtimal bende sizin piston 3 incelemesini bekliyordum :) bu fiyat aralıgında cok fazla urunu var sennhesierin ama bu urun iyi gorunuyor özelliklerini inceledim biraz ürünü nerden aldınız hepsibuarada sayfası ulasılamiyor diyor :) vatan da 140 tl ben vatandan almayi düşünüyorum ama bakalım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aynı kulaklıgın siyah rengini bende almayı düşünüyorum bu hafta sonu alacagım buyuk ihtimal bende sizin piston 3 incelemesini bekliyordum :) bu fiyat aralıgında cok fazla urunu var sennhesierin ama bu urun iyi gorunuyor özelliklerini inceledim biraz ürünü nerden aldınız hepsibuarada sayfası ulasılamiyor diyor :) vatan da 140 tl ben vatandan almayi düşünüyorum ama bakalım
Bekleme al burada 99 tl indirimde hepsiburada da ürün de orijinal piston 3 e bin basar henuz daha acamadim kutuyu ama
http://www.hepsiburada.com/m/sennhe...802826?productId=bd802826&categoryId=60004547

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Linke tiklayinca uzgunuz sayfa bulunumadi diyor kampanya bittimi acaba ben kac gündür takip ediyorum hepisburadayi kulaklık için bu indirimi nasıl goremedim
Normal hepsiburadanin sitesine girerek dene oyleyse halen ürün indirimde

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bendede adidas makyajlı mavisi var bu kulaklığın. Cx300 II le herşeyi aynı sadece tipi daha güzel ve adı cx310. Ses kalitesi olarak muazzam bişey. Xiaomi kulaklıklarında gözüm vardı düşünmüştüm ama mikrofonlu olmsı bu sebeple tablet ve pclerde mikrofonlu kulaklıkların sıkıntılıçalışması yüzünden(tuşuna basmadan ses gelmiyor diye) bunu aldım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Buldum kulaklığı indirim mobile özel sanırım normal sitede gorunmuyor almak isteyenler olursa hepsiburadanın mobil uygulamasından görebilirler