Sennheiser CX310 mu Sony MDR-NC31EM mi ?Kulaklık Tavsiyesi ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kulaklık ile ilgili bölüm bulamadığımdan sony konusuna açtım sonynin kulaklığı hakkında bilgi edinmek istediğim için.

Şimdi öncelikle elimde cx 300 II nin adidas tarafından makyajlanmış hali cx310 var. Hani herşey aynıda tipi rengi farklı daha iyi. Her neyse konumuz bu değil ikiside aynı diye belirttim. Şimdi elimdeki telefon xperia z3 ve bildiğiniz üzere yazılımsal gürültü engelleme özelliği var ama belli kulaklıklarda çalışıyor. Mdr nc31 em de bunlardan biri.

Cx310u 170 tlye aldım. Şuan cx 300 II 99 tlden 180 küsürlere fırladı gene. Mdr nc31em ise 150 tl. hepsiburada fiyatları bunlar.

Kağıt üstündeki özellikleri yazmayacağım çünkü kulaklıkta bunların pek bi önemi yok. Diğerlerinden daha düşük kötü yazanlar daha kaliteli iyi ses verebiliyor.

Sırf meraktan ve gürültü özelliğinden dolayı mdr nc31em mi alsam diyorum yoksa cx310da mı kalsam ?

Hangisi ses seviyesi kalitesi vb olarak daha iyi googlede baktım ama doğru düzgün bir yorum bulamadım. Aradaki fark fazla değil falan önemli değil. Mdr nc31 em azıcık bile iyiyse cx300 ıı den alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ha birde bunların yanında sennheiser cx 3.00 hakkında ne düşünüyorsunuz hangisi daha iyi belki bunu da alabilirim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=296334]Kaya26[/MENTION] dostum sanırım sony kulaklığı kullanıyordun?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
@Kaya26 dostum sanırım sony kulaklığı kullanıyordun?

Hayır tam tersi sennheiser kulaklığı kullanıyorum ve ve bu mdr nc31 em özellikle z2 z3 serisine özel üretim gibi bir kulaklık olduğundan(başka cihazlarda dijital gürültü engelleme yok bildiğim kadarıyla) bilen eden varsa arasındaki farkı merak ediyorum. Parası önemli değil. Sonynin bu kulaklığı sennheiserin cx 300 2 sinden azıcık bile iyiyse almam için yeterli bir sebep.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Evet. Kulaklık çok iyi diyebilirim. Xperia Z2 veya üzeri bir cihaza sahip iseniz, o fiyat bandında diğer kulaklıklara bakmaya gerek bile yok.