Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
herkese iyi bir yıl diliyorum herkesin yılı çok iyi geçsin bunu yapmadan edemeyeceğim seneye görüşürüz
o herkez in içinde ben yokum. herkezherkeze iyi bir yıl diliyorum herkesin yılı çok iyi geçsin bunu yapmadan edemeyeceğim seneye görüşürüz
neden yoksuno herkez in içinde ben yokum. herkezadsasdasdsda
Herkes*Herkez
herkez değil herkes çünkü.neden yoksun
düzelttimherkeze iyi bir yıl diliyorum herkesin yılı çok iyi geçsin bunu yapmadan edemeyeceğim seneye görüşürüz
Bu espiriye gıcık kapan tek ben değilim herhaldeherkese iyi bir yıl diliyorum herkesin yılı çok iyi geçsin bunu yapmadan edemeyeceğim seneye görüşürüz
Ben de ne alaka bu konu diyorum sen yazınca anladım.Bu espiriye gıcık kapan tek ben değilim herhalde.Yapmayın,gerçekten gıcık oluyorum.
ben pazardan bişe alıyordum şu kadar zaman kalsa bozulurmu diye sordum 1 yıl bozulmaz demişti beynim yandı sonra 1 hafta sonra bir yıl demiştiBu espiriye gıcık kapan tek ben değilim herhalde.Yapmayın,gerçekten gıcık oluyorum.
Seneye görüsüzherkese iyi bir yıl diliyorum herkesin yılı çok iyi geçsin bunu yapmadan edemeyeceğim seneye görüşürüz
itfaiye lazım mı? duman kokusu gelmeye başladı da.ben pazardan bişe alıyordum şu kadar zaman kalsa bozulurmu diye sordum 1 yıl bozulmaz demişti beynim yandı sonra 1 hafta sonra bir yıl demişti![]()
bir daha mesaj atarsan ne olacakSeneye görüsüz
Herkez merkez kısa kez. Her neyse. Seneye değil de 2753 de görüşürüz.o herkez in içinde ben yokum. herkezadsasdasdsda
İlk kez bir espiri üzerine dolandırıcılık yöntemi inşaat edildiğini gördüm.ben pazardan bişe alıyordum şu kadar zaman kalsa bozulurmu diye sordum 1 yıl bozulmaz demişti beynim yandı sonra 1 hafta sonra bir yıl demişti![]()
bu mükemmelHerkez merkez kısa kez. Her neyse. Seneye değil de 2753 de görüşürüz.
niye? 2000. yaş gününüz falan mı (!)Herkez merkez kısa kez. Her neyse. Seneye değil de 2753 de görüşürüz.
yok artıkcaybırpank 2077 de görüşürüz
bu konuda şunu söyleyeceğim.caybırpank 2077 de görüşürüz
Yok ondan değil. Roma Krallığı milattan önce 753'de kurulmuştu. Ben tekrar 2753 yılında kuracağım. ?niye? 2000. yaş gününüz falan mı (!)
eyvuağh biz koronayı aşıya vermeyiz bakışı bukoronanın aşısı bulununca herkesEkli dosyayı görüntüle 131673
nedenKonu birazdan kilit falan olabilir bence.
korona aşısıprofesör: bi gelişme yar mı
asistan: hocam mucize arıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden
ne ? hah? ar yu kidding mi hah?koronanın aşısını messi bulur ve ümidi ne messi mi
olacak iş değilne ? hah? ar yu kidding mi hah?
ozan tufan : böyle bişey olabilir mi ya?olacak iş değil