The Cyclist
Dekan
Reis senin Note 8 Pro da Always on Display yok mu bana Mİ9 serisi için geçerli deme
Always on display için amoled ya da oled ekran olmalı hocam.
Kişiden kişiye değişir ama olsa da kullanmazdım zaten...
Reis senin Note 8 Pro da Always on Display yok mu bana Mİ9 serisi için geçerli deme
Önemli değil bak sen beni dinle Teknosa'ya veya MediaMarktta git iki cihazı eline al kameralarını parmak izi okuyucularını test et hangisi hoşuna gidiyorsa onu alTeşekkürler yorumlarınız için
benim hoşuma gidiyor ya mavi renkli saat widgeti ekran kapalıyken çok güzel dururAlways on display için amoled ya da oled ekran olmalı hocam.
Kişiden kişiye değişir ama olsa da kullanmazdım zaten...
Önemli değil bak sen beni dinle Teknosa'ya veya MediaMarktta git iki cihazı eline al kameralarını parmak izi okuyucularını test et hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
Benim dayım az kalsın Galaxy A50 alıyordu 15 yaşındaki kuzenim ve ben olaya müdahale ettik direk RN8 Pro önerdik epey sitesinde de A50 ile karşılaştırdık fotolarını gösterdik en sonunda RN8 Pro almaya ikna ettik
Bütün aileyi Xiaomi'ye geçirme gibi bir planım var babam ve ablam da dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim hoşuma gidiyor ya mavi renkli saat widgeti ekran kapalıyken çok güzel durur
Hocam bu ayın sonunda Mİ9T'ye geçiyorum kesinleşti
Valla ben bütçe sıkıntım olmasaydı Mİ9T Pro alırdım cidden değerdiHaklısınız öyle de olabilir. Çünki samsung s6 edge kullandım 2015 de ciktığında almıştım uzun süre kullandim ilk seneler iyiydi sonra delirtti bataryası 5 saati zor görüyordu gün boyu iş guç olunca bana rn8pro ile mi 9t pro onerdiler mi 9 t pro hakkında ne dersiniz
Valla ben bütçe sıkıntım olmasaydı Mİ9T Pro alırdım cidden değerdi
S6 edge zamanı Android o kadar iyi değildi ama şimdi çok daha iyi artık uygulama durduruldu hatası ile karşılaşmıyorsun bile
Mİ9T bütün kriterlerime uyuyor 3-4 sene kullanırımUmarım uzun süredir istediğiniz Mi 9T'ye kavuşursunuz. Cihaz gayet güzel, RN8 Pro benim kriterlerime daha uygun olduğu için onu seçtim ama Mi 9T de sizin için çok güzel bir tercih olacaktır??
Ayarlara çekmece seçeneği koysun ama buton olarak değil Pocophone gibi kaydırmalı olsun istiyorumBu arada Xiaomi yazılım kısmında kendini geliştiriyor gibi gözüküyor. Redmi Note 5'ler MIUI 11 almaya başladı...
Tahminimce Note 8 Pro da 2.5-3 yıl güncelleme alır![]()
Mİ9T bütün kriterlerime uyuyor 3-4 sene kullanırım
İyiki Mİ9T'nin fiyatı 3000'in altına düştü yoksa ben hala Honor 9x bekliyordum ve global versiyonunu görünce telefondan daha çok soğudum Kirin 810 ile tanıtılan telefon globalde Kirin 710f ile geliyor ben bunu görünce iyiki vazgeçmişim diyorum
Mİ9T'ye geçmeme şunun şurasında 20 gün falan kaldı işte bu ayın sonunda 5s'ten kurtuluyorumUmarım uzun süredir istediğiniz Mi 9T'ye kavuşursunuz. Cihaz gayet güzel, RN8 Pro benim kriterlerime daha uygun olduğu için onu seçtim ama Mi 9T de sizin için çok güzel bir tercih olacaktır??
Bende Rugged Armor istiyorum ama hepsiburadada geçici olarak temin edilememektedir diyor spigen'in sitesindeki kılıf ise 10-15'e satılan mat görünümlü silikon kılıflardan hiçbir farkı yok 100 tl bir kılıf için gereksiz geliyor bana 50-60 veririm ama 100 asla vermemBenim tek isteğim Spigen Rugged Armor'ın gelmesi. Çıkan kılıf pek güven vermiyor...
Ben İphone 6'yı satıp RN8 Pro için kullandım. Hali hazırda zaten iyi bir kulaklığım vardı, RN8 Pro ile daha iyi ses performansı almaya başladım. Spigen getirsin de hem ekran koruyucu hem de kılıf alacağım.Mİ9T'ye geçmeme şunun şurasında 20 gün falan kaldı işte bu ayın sonunda 5s'ten kurtuluyorum
5s'i satıp JBL kablosuz kulaklık almayı planlıyorum benim Preo MS08 cortladı sol kulaktan ses gelmiyor
İmkanın varsa Mİ9T Pro'ya zorla ama zorlayamazsan da üzülme RN8 Pro seni yarı yolda bırakmazBende kendimi zorlayıp mi 9t pro almayı düşünüyorum olmadı rn8 pro alıcam sanırım
ben ekran koruyucu ne alsam acaba Case4U mu Spigen mi alayım internetten sipariş etmeye kalksam kargoda kırık olarak gelir diye güvenemiyorum da spigen'in de şubesi yok gidip elden alayımBen İphone 6'yı satıp RN8 Pro için kullandım. Hali hazırda zaten iyi bir kulaklığım vardı, RN8 Pro ile daha iyi ses performansı almaya başladım. Spigen getirsin de hem ekran koruyucu hem de kılıf alacağım.
Telefonu değiştince artık hangi modeli alırsan şunu aldım diye yazmayı unutmaBende kendimi zorlayıp mi 9t pro almayı düşünüyorum olmadı rn8 pro alıcam sanırım
İmkanın varsa Mİ9T Pro'ya zorla ama zorlayamazsan da üzülme RN8 Pro seni yarı yolda bırakmaz
ben ekran koruyucu ne alsam acaba Case4U mu Spigen mi alayım internetten sipariş etmeye kalksam kargoda kırık olarak gelir diye güvenemiyorum da spigen'in de şubesi yok gidip elden alayım
always on display özelliğini sadece amoled ekranlar destekliyor bir de ekrandan parmak izi okuyucusu ile üstünlüğünü ortaya koyuyorMi 9 t de redmi note 8 pro yu da baya araştırdım iki cihaz da çok güzel 2200 e en iyisi r n8pro eğer 2600-2700 lere çıkarsanız da mi 9t alınır işin açığı ben mi 9 t yi biraz daha kibar bulduğum için mi9 t almayı düşünüyorum avantajlara bakılırsa da mi 9 t nin amoled ve full ekran 2 x telephoho kamera ekran içi parmak okuyucu ve batarya redminin avantajları 64 mp kamera ve hafıza kart desteği işlemci olarak mt 90t antutu da önde sd 730 da 8 nm avantajı var o yüzden orda net biley söylemek zor redminin bataryası 4500 olmasına rağmen sd 730 daha az güç tükettiği için test sonuçlarına göre mi 9 t önde görüyorum
Mavi güzel duruyoalways on display özelliğini sadece amoled ekranlar destekliyor bir de ekrandan parmak izi okuyucusu ile üstünlüğünü ortaya koyuyor
hocam siz hangi rengini almayı düşünüyorsunuz ?
Zaten bizde alınmaz diyoruzUla yeter siz de konuyu amma uzattınız ha! alınmaz işte bak anlatmaya gerek yok bir çok faktör var anlatsak bir A4 kağıdı kadar yazı çıkar, sen alma pişman olmassın.
Doğru ama konu 3 sayfaya kadar uzadı bu yüzden dedim.Zaten bizde alınmaz diyoruz
Epey o genel puanlamayı neye göre yapıyor anlamış değilim redmi note 8 pro çıkmadan önce mi 9t puanı 80-81 gibi bir şeydi sonra redmi note 8 pro çıktı 80 puan verdiler mi 9t'yi de 77'ye çektilerZorlayabilirsem mi 9t pro alacağım zorlayamazsam rn 8 pro sanırım mi 9t ye baktım da epey de rn8 pro puanlama da va önde aralarında çok fark yok gibi
Haklısın ancak adam IOS'tan Android'e geçeceği için kararsızlık yaşıyor bu yüzden konu uzadıDoğru ama konu 3 sayfaya kadar uzadı bu yüzden dedim.
Reis öncelikle sağolun rn8 pro aldım dün akşam telefon harika yani ben androidi s6 dan kötü gördüm sanırım. Çok akıcı oyun vs kamera da fiyatına göre çok iyi yani memnun kaldım sarj bana çok iyi gitti dün fulledim sabah 7 den belli elimde sarj 52 daha baya memnun kaldım tavsiye ederim alacaklaraHaklısın ancak adam IOS'tan Android'e geçeceği için kararsızlık yaşıyor bu yüzden konu uzadı
Konu 3 sayfa sürdüğüne göre konu sahibi alacağı telefona karar vermiştir diye umuyorum
Hayırlı olsun dediğimiz gibi android kendini sürekli geliştiriyorReis öncelikle sağolun rn8 pro aldım dün akşam telefon harika yani ben androidi s6 dan kötü gördüm sanırım. Çok akıcı oyun vs kamera da fiyatına göre çok iyi yani memnun kaldım sarj bana çok iyi gitti dün fulledim sabah 7 den belli elimde sarj 52 daha baya memnun kaldım tavsiye ederim alacaklara
Ne demek babuş memnunsan telefondan kimin ne dediği inan hiç önemli değil güle güle kullan 3-4 sene kazasız belasız kullanmanı diliyorumReis öncelikle sağolun rn8 pro aldım dün akşam telefon harika yani ben androidi s6 dan kötü gördüm sanırım. Çok akıcı oyun vs kamera da fiyatına göre çok iyi yani memnun kaldım sarj bana çok iyi gitti dün fulledim sabah 7 den belli elimde sarj 52 daha baya memnun kaldım tavsiye ederim alacaklara
Mi9t pro kullanıyorum tavsiye ederim note 8 pro da fena değilBende kendimi zorlayıp mi 9t pro almayı düşünüyorum olmadı rn8 pro alıcam sanırım
Ben vardım bir samsung bilirdim diğer markalara güvenmiyordum ? baya iyi oldu bende s10+ vardı 2 ay kullandım sattım bir müddet s6 edge ile devam ettim derken oda göçtü rahmetli oldu şimdi sayende rn8 pro aldım memnunum bunu şirket için kullanacağım sanırım işlemleri çok akıcı diğer telefonu da artık iphone 11 veya note 10+ düşünüyorum hayırlısı tekrardan sağolasınNe demek babuş memnunsan telefondan kimin ne dediği inan hiç önemli değil güle güle kullan 3-4 sene kazasız belasız kullanmanı diliyorum
Bende Android'e 2.3 sürümünden dolayı önyargılıydım ve benim ilk Android telefonum Galaxy mini 2 idi gerisini artık sen düşün gerçi isteğimin dışında alınan bir telefondu ancak ilk Android telefonum olduğu gerçeğini malesef değiştirmiyor o telefonu da 5-6 ay kullanabildim çünkü 5-6 ay sonra kasmalar donmalar başladı
Android'i Samsung'tan ibaret zanneden hala var mı ya ?![]()
Ben vardım bir samsung bilirdim diğer markalara güvenmiyordum ? baya iyi oldu bende s10+ vardı 2 ay kullandım sattım bir müddet s6 edge ile devam ettim derken oda göçtü rahmetli oldu şimdi sayende rn8 pro aldım memnunum bunu şirket için kullanacağım sanırım işlemleri çok akıcı diğer telefonu da artık iphone 11 veya note 10+ düşünüyorum hayırlısı tekrardan sağolasınNe demek babuş memnunsan telefondan kimin ne dediği inan hiç önemli değil güle güle kullan 3-4 sene kazasız belasız kullanmanı diliyorum
Bende Android'e 2.3 sürümünden dolayı önyargılıydım ve benim ilk Android telefonum Galaxy mini 2 idi gerisini artık sen düşün gerçi isteğimin dışında alınan bir telefondu ancak ilk Android telefonum olduğu gerçeğini malesef değiştirmiyor o telefonu da 5-6 ay kullanabildim çünkü 5-6 ay sonra kasmalar donmalar başladı
Android'i Samsung'tan ibaret zanneden hala var mı ya ?![]()
Bütçe sıkıntım olmasaydı bende Mİ9T Pro alacaktım bizimkileri Mİ9T'ye zar zor ikna ettimMi9t pro kullanıyorum tavsiye ederim note 8 pro da fena değil
S10+ fıstık gibi telefon keşke satmasaydın o zaman bu konuyu açmana gerek kalmazdıBen vardım bir samsung bilirdim diğer markalara güvenmiyordum ? baya iyi oldu bende s10+ vardı 2 ay kullandım sattım bir müddet s6 edge ile devam ettim derken oda göçtü rahmetli oldu şimdi sayende rn8 pro aldım memnunum bunu şirket için kullanacağım sanırım işlemleri çok akıcı diğer telefonu da artık iphone 11 veya note 10+ düşünüyorum hayırlısı tekrardan sağolasın
Ben vardım bir samsung bilirdim diğer markalara güvenmiyordum ? baya iyi oldu bende s10+ vardı 2 ay kullandım sattım bir müddet s6 edge ile devam ettim derken oda göçtü rahmetli oldu şimdi sayende rn8 pro aldım memnunum bunu şirket için kullanacağım sanırım işlemleri çok akıcı diğer telefonu da artık iphone 11 veya note 10+ düşünüyorum hayırlısı tekrardan sağolasın