seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102

Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme.
Aşk denen tek hece; bilmezdim ne...
AŞK 3 harften ibaret o ne hiç bilemezdim merakta etmezdim..İlginç gelirdi..Bir insanın elini tutarken duyduğu mutluluk,yanında olduğunda bile mutlu olması şaşırtırdı beni..Saçmalık diye düşünürdüm..Rol yaptıklarını zannederdim!!
Sonra sen geldin,
İçime dolup beni benden ettin.
Anladım her şeyi AŞK’ın 3 harften ibaret olmadığını…Sevmenin, Aşık olmanın nasıl bir şey olduğunu sen hissettirdin bana!!Nasıl bilmiyorum her şey birdenbire oldu..Seni gördüm bir daha bırakamadım..Bırakmakta istemedim açıkçası…Şimdi seni görmek bile yetiyor bana..Elimi tuttuğunda nasıl aşk ateşiyle yandığımı bilemezsin!!
Senden başka, artık düşemem aşka.
Senden başkası olmaz asla tek sen vardın hep sen olacaksın…Artık aşk değil de bir başkasına aşık olmam bana saçmalık geliyor…Ama bu fikrim diğeri gibi değişmeyecek..Sen benim AŞKIM olarak kalacaksın!!
O melek yüzün, benim güler yüzüm.
O tatlı gülüşün..O melek yüzünde yansıyan o muhteşem şey..Beni ilk o bu hale getirdi herhalde,bundan başka bir şey olması da imkansız zaten..Ben senin yüzüne yansıyan o bebeksi gülüşünü sevdim..Sen güldükçe benimde yüzüm güldü,sen üzüldükçe bende üzüldüm…Artık senin duyguların benim duygularım olmuştu..Çünkü kalbim sendeydi…
Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün...
Senden öncesi yok artık benim için artık geçmişim yok..Geçmişim olsa bile anlamı yok..Ama şunu biliyorum ki geleceğim çok anlamlı olacak..Çünkü içinde sen olacaksın!!!
Senden başka, artık düşemem aşka.
Sen hiç gitme tamam mı??İstesen de gidemezsin zaten..Gitsen de benden anlamını alıp götüremezsin bunu başaramazsın..Bunu kimse başaramaz,kimse seni benden almaz SENDEN BAŞKA…
prensesss