Senaryoları tuvalette okuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ht Magazin yazarı Esin Övet yazdı...
09 Ekim 2010 Cumartesi, 09:43:47
559636_detay.jpg

Geçen pazar Etiler Big Chefs’te bir kız arkadaşımla kahvaltı ediyordum. Son günlerin en gözde ismi; Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü, Ezel’in 8’i geldi. Ama Kıvanç Tatlıtuğ’u göremedim. Yani Tatlıtuğ o kadar havalanmış ki Behlül ile 8 arasında gidip gelen biri olmuş; kendisi ortalıkta gözükmüyordu. Neyse, oturdu arkadaşıyla masaya. Başladı sohbet etmeye. Bir ara, “O kadar çok senaryo geliyor ki, tuvalette dergilerin arasında duruyor. Arada göz atıyorum” dediğini duydum. Vay be. Demek ki, evde artık koyacak yer kalmamış, tuvalette yer bulmuş senaryolarına. Hay Allah. Belki o senoryalar sayesinde ünlü olduğunu bir gün hatırlar da evinin baş köşesine koyar. Ya da Cihangir Firuzağa’da rol bekleyen oyuncularla paylaşır, onlara da destek çıkıp şans verilmesini sağlar.

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında 10 şey

magazin.haberturk.com

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sırf izleyici artsın die , kenan imirzalıoğlu ile behlülü yanyana getirmişler ... , paylaşım için teşekkürler .

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Türkün aklı s**arken çalışırmış zaten

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
O halde şimdi bunda hemoroid de vardır. :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Burda Kıvanç Tatlıtuğ'un Bu davranışı Hayıflanıcak birşey değil Ama bir çok kişi bu davranışı eleştirmiş Gazetecininde eleştirdiği gibi. Asıl Eleştirilicek olan Gazetecinin Masada Onları dinleyipte bunu haber yapması eleştirilmelidir? Bir insanın özelini bu kadar dışa vurmak ne haddine hemde gizlice dinleyerek!

Başladı sohbet etmeye. Bir ara, “O kadar çok senaryo geliyor ki, tuvalette dergilerin arasında duruyor. Arada göz atıyorum” dediğini duydum.

Görülmesi gereken Budur!