"Sen ne ayaksın Nihat Doğan?"

Reaksiyon puanı
10,327
Birbirinden ilginç çıkışlarıyla gündemden düşmeyen türkücü Nihat Doğan bu kez Kanaltürk ekranlarında boy gösterdi. Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Doğan, son dönemdeki politik açıklamalarının nedenlerini anlattı, gündemi yorumladı.

HZ. MUHAMMED DE BÜYÜK BİR DEVRİMCİYDİ

Candaş Tolga Işık, politik çıkışlarını hatırlatarak Nihat Doğan'a "sen ne ayaksın" diye sorunca söze giren ünlü türkücü kendisini "sağ devrimci" olarak tanımladı. Hz. Muhammed'in de tarihin en büyük devrimcilerinden olduğunu kaydeden Nihat Doğan, bunun için solcu olmak gerektiğini söyledi.

BEN ÖZGÜRLÜKÇÜ VE DEMOKRATIM

Kendisi için "özgürlükçü ve demokrat" diyen Nihat Doğan duruşunu ve çıkışlarını şöyle izah etti:

"Aydınlar, 1980 darbesinden sonra göç etmek zorunda kaldı. Halkın sanatçısı ve medyanın sanatçısı ikilemini oluşturdum. 2.Körfez Savaşı'nda politik tavrımı ortaya koymuştum. Ak Parti kapatılmasın diye bir duruş sergiledim. Kim vesayetten yanaysa karşısında dururum. Ben özgürlükçü ve demokrat bir insanım."

kaynak

Hz. Muhammed'in de tarihin en büyük devrimcilerinden olduğunu kaydeden Nihat Doğan, bunun için solcu olmak gerektiğini söyledi.

çüşş!
dedim, başka bişey demedim! :hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bos insan oldugunu tekrar kanitlamis oldu. Kendisine acil sifalar diliyorum :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nihat Doğan....
Bir lafa bakalım laf mı diye,Birde söyleyene bakalım adammı diye.

ksfno1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu açıklamasına denk gelmemiştim ama kafam bozulduğunda bu angutun içtiği şey her neyse ondan içmek istememin doğru bir hareket olacağına bir kez daha kanaat getirdim:biggrin:

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
şu nihat doğanı bakırköye gönderinde rahatlayalım