Semih'in kaderi belli oldu

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'nin yıllardır devam ettirdiği tek forvet sistemi yeni teknik direktör Luis Aragones ile birlikte sona eriyor.

İspanyol teknik adamın, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında oynayacağı üçüncü hazırlık maçı olan Ceske Budeoviece karşısında yeni transfer Güiza ile birlikte Mateja Kezman'a şans verecek.

Aragones'in bu iki oyuncuyu hem Turkcell Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde yan yana oynatmayı planladığı öğrenildi.

Hem Kezman'la hem de Güiza ile ayrı ayrı görüşen Aragones'in, "Kasetlerden izlediğim kadarıyla bu takım yıllardır tek forvete dayalı bir sisteme göre mücadele ediyor. Ama artık koşan bir orta saha istiyorum ve bu nedenle de ikinize de çok güveniyorum. Orta sahanın çok koşması size büyük avantaj yaratacak" dediği belirtildi.

İspanyol çalıştırıcının Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımızla iyi bir performans göstermesine rağmen Semih'i ise yedek olarak düşündüğü ifade edildi.

kaynak: Ligtv.com.tr - VideoHaber - Semih'in kaderi belli oldu

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Yok artık.. Semih bence en yüksek performans döneminde iyi kullanılmalı..

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne kadar iyi olursa olsun semih 2. yarı daha çok gol atıyor ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
semih galatasaray ya da beşiktaş da olsa ronaldinho gibi değer görürdü
tamam takımımız iyi hoş da genç oyuncularımıza neden sahip çıkamıyoruz hep dışardan mı getireceğiz artık star izlemeyelim üretelim Türkiye'nin şu aşamada buna yönelmesi lazım ki Semih ve Kezman'ın Fener'deki performanslarını bir kıyaslayalım.Kezman'ın en iyi yaptığı şey Fener'de maaşını almaktır sanırım. ya Semih'ten iyisini getirip yedek bıraksınlar ya da saçmalamanın bir lüzumu yok yani bu 3 forvet içinde Semih kendine kesinlikle yer bulur. tamam mükemmel bir forvet değil ama bunların içinde rahat oynar gibime geliyor. ha oynatmayacaksanız satın zaten Fener çok adam harcadı böyle bari milli takımımıza yararlı olacak elemanlar harcanmasın

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
semih galatasaray ya da beşiktaş da olsa ronaldinho gibi değer görürdü
tamam takımımız iyi hoş da genç oyuncularımıza neden sahip çıkamıyoruz hep dışardan mı getireceğiz artık star izlemeyelim üretelim Türkiye'nin şu aşamada buna yönelmesi lazım ki Semih ve Kezman'ın Fener'deki performanslarını bir kıyaslayalım.Kezman'ın en iyi yaptığı şey Fener'de maaşını almaktır sanırım. ya Semih'ten iyisini getirip yedek bıraksınlar ya da saçmalamanın bir lüzumu yok yani bu 3 forvet içinde Semih kendine kesinlikle yer bulur. tamam mükemmel bir forvet değil ama bunların içinde rahat oynar gibime geliyor. ha oynatmayacaksanız satın zaten Fener çok adam harcadı böyle bari milli takımımıza yararlı olacak elemanlar harcanmasın

Bi fanatik GSli olarak bu yorumu kocamaaaaaaaan alkışlıyorum

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Koşan orta saha???Fenerbahçe'nin orta sahası Aurelio gittikten sonra tel tel dökülecek,eğer onun kalitesinde bir oyuncu almazlarsa.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu fener her geçn oyuncuyu harcadığı gibi semihi de harcadı. madem oynatmayacaklar Galatasaray'a alalım biz. Kezban mı kezman mı neyse onuda forvet diye oynatan hocanın da bilgisinden şüphe ederim!

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bi fanatik GSli olarak bu yorumu kocamaaaaaaaan alkışlıyorum
Fenerliyim tabii ki Fener'in başarılı olmasını da isterim ama Beşiktaş olabiliyorsa o olsun Galatasaray olabiliyorsa o olsun aynı şekilde sevinirim ki Galatasaray'ın UEFA zaferi zamanları çok mutlu olmuştum.Bence bir fanatikliğimiz olacaksa tüm takımlarımıza olmalı GS 5 yesin gelsin yok Fener 0 çeksin geçelim bunu.Önemli olan temsilimiz.Ne güzel olur şu şampiyonlar ligininde yarı final oynayan 3 takım ingiliz değilde Türk olsa.Takımlarımız gerçekten berbat yönetiliyor.En iyi yönetilen açık ara Fenerbahçe fakat onda da ciddi hatalar var.En güzel örnek kısıtlı kadrosuyla gerçekten tarih yazan Milli Takım.Biz de ne potansiyel var da kullanamıyoruz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu sene gitmeli avrupaya bence semih

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Takımlarımız gerçekten berbat yönetiliyor.En iyi yönetilen açık ara Fenerbahçe fakat onda da ciddi hatalar var.

En iyi yönetilen mi? Her maçın devre arasında ve sonunda soyunma odasına inen başkan ve yardımcılarının iyi yönettiğine inanıyorsan birşey diyemem. Yönetim dediğin birşeye karışmaz, sadece kendi işine bakar. Zaten aurello neden gitti sanıyorsunuz? adam aziz yıldıvımdan yemediği azar kalmamışta ondan.

semihi oynatmazlarsa bize versinler biz oynatırız.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Adamlar getiriyorlar milyon dolarlar veriyorlar getiryorlar adam başarılı olamıyor sonra adam berbat diyorlar çünkü doru dürüst futbolcu yok ispanya futbolculara bakın bide fenerin futbolcularına bakın tabi adam başarısız olur orda o takımı o yönetmiyor yönetmesine de gerke yok futbolcular isinii biliyor aşmışlar zaten :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
En iyi yönetilen açık ara Fenerbahçe fakat onda da ciddi hatalar var.

ben bu lafa sadece gülerim... Semihin milli takım için oynatılması gerektiği fikrine katıldım... Bende türk takımlarının avrupada başarılı olmasına sevinen bi gsliyim. fakat coğu kendini bilmez fenerbahçeliler yönetici gazetici bilmem ne hemen en ufak bi avrupa galibiyetinde GS ye saldırmasına gıcık oluyorum

Örnek : chelsa fener maçında ilker yasin denilen gereksizin fener turu atlarsa gs nin uefa kupası zaferinden daha iyi bi başarı olacaktır demesi gibi

kupa nerde tur nerde

En iyi yönetilen mi? Her maçın devre arasında ve sonunda soyunma odasına inen başkan ve yardımcılarının iyi yönettiğine inanıyorsan birşey diyemem. Yönetim dediğin birşeye karışmaz, sadece kendi işine bakar. Zaten aurello neden gitti sanıyorsunuz? adam aziz yıldıvımdan yemediği azar kalmamışta ondan.

semihi oynatmazlarsa bize versinler biz oynatırız.

+1 megawolt ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yazık şu semihin gördüğü ilgisizlik fenere yakıışmıyo.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
çok başarılı bir avrupa kupası geçirdikten sonra bence en iyi dönemlerinde olan semihi kullanmayan fenerbahçe, bence yazık ediyor semihe ve kendine..

bari satsınlar da adama yazık olmasın

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aslında benim dediğimden farklı birşey dememişsiniz ama ne anladınız bilmiyorum

benim hata olarak bahsettiğimde buydu onun dışında marka olarak ya da herhangi bir şeyde diğer takımlarla feneri kıyaslayamam ve de fenerli olduğum için falanda değil. mesela bir FB TV Lig Tv gibi reklam payında spor kanalları içinde çok büyük bir dilime sahip ve bunuda diğer takım taraftarı yazarlar yazıyor. bunun gibi onca şey var
kısaca bunca yapılan olumlu olaylar bu yaptıkları saçmalıklar yüzünden bir işe yaramıyor ki normalde fenerin kadrosu gerçekten bu ligin çok üstünde fakat bu kafayla devam ederlerse uefa ya şükretsinler.(yani ligde şampiyonluk bile zor anlamında uefa yı almak değil :D )

tekrar söyleyim aslında sizde benim dediğimi demişsiniz

bu arada ilker yasin i ben de anlamadım neden öyle söyledi çünkü onu galatasaraylı biliyorum ben ve bunu maçlarda hep belli etmiştir. hele fenerbahçe galatasaray 7-6 biten türkiye kupası maçında 90+4 tü sanırım bir penaltıya bu kadar mı sevinilir :D neyse kısaca o galatasaraylıydı sanırım :D

Son düzenleme:

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
fener semihe daha cok deger vermeli ben olsam semihin yerinde fenerden giderim