Semih Kaya: "Penaltı olsaydı da söylerdim"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Maç içerisinde Olcay'la mücadelesinde topun kendisinden kornere çıktığı konusunda hakem Cüneyt Çakır'ı uyaran Semih, maça damga vuran anı Maraton'a anlattı.

Semih Kaya'nın açıklamaları için tıklayınız...

Pozisyonu izlemek için tıklayınız...

93661.jpg

Semih, "Bunlar futbolda güzel şeyler" derken, "Pozisyon sırasında Cüneyt hoca bana sordu. Normal olarak doğruyu söyledim. Kornerden gol de yiyebilirdik. Ama olmadı, bu şekilde kazandığımız için mutluyuz. Futbolda bütün takım futbolcularının, faul olduğunda faul demesi lazım. Karakterimde bu var" dedi.

"CEZA SAHASI İÇERİSİNDE DE OLSA SÖYLERDİM"
"Cezasahası içerisinde aynı tarz bir pozisyon olsaydı yine söyler miydin? sorusuna ise Semih, "O tarz bir pozisyon olsaydı da söylerdim" diye anlamlı bir yanıt verdi.

Semih maçla ilgili olarak ise, "Galibiyeti kazandığımız için mutluyuz. İyi bir mücadele sergiledik. İlk yarı öne geçtik. İkinci yarı daha ortada bir mücadele oldu. Güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
la semih bıraz su burakla melo ya adamlık öğret hıc nasip almamışlar cunkü insanlıktan ...

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasarayda ilerki dönemde kaptanlık yapacağına inandığım kişidir .

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten olması gereken örnek bir davaranış

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bir de burak efendiye bak

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Valla helal olsun. Özellikle derbi maçında ve puanın önemli olduğu haftada böyle bir hareket...

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Fener'li olarak tebrik ettim.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
dürüstlüğü takdire şayan ancak diyelimki gs fb maçı aradaki puan farkı kapanmış puanlar kafa kafaya maç 0 0 dakika 80 pozisyon oldu sow a ceza sahasında çelmeyi koydun hakem devam dedi ozaman diyebilecekmisin hoca dur penaltı ben indirdim diye

güzel bir hareket yapmış olabilir ama böyle büyük laflar sonradan kötü kaçar adama