Şemdinli'de çatışma: 2 şehit, 7 yaralı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[h=1]Şemdinli'de çatışma: 2 şehit, 7 yaralı
[/h] [h=2]Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.[/h]

Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında terör örgüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.
Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.
Terör örgütü mensuplarının da kayıp verdiği belirtilen çatışmanın ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

kaynak

Arkdaşlar neler oluyor böyle şehit vermediğimiz gün söyleyin bana her gün 1-2 askerimiz kalleşce şehit oluyor artık bu hükümet irşey yapmalı boşu boşuna yemesinler ana kuzularının haklarını

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Generkurmay Başkanımız, Kuvvet Komutanlarımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve beraberlerindeki heyet sağolsun

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Off off off.
Ya RABBİM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLE.
Biz Dayanamıyoruz artık bu Haberlere ki,ŞEHİTLERİMİZİN Aileleri yakınları Nasıl Dayansın?
RABBİM Sen Hiç Bir Kuluna Kaldıramayacağı yükü vermezsin.
RABBİM Milletimizin Ordumuzun Yar ve Yardımcısı ol.

AMİN...

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok ilginçtir ki şehit sayısı bugün 3 olduğu için vatandaşın pek ilgisini çekmiyor.

Gerçi 25 şehit verdiğimiz gün bile ulusal yas ilan edilmiyorsa konuşmamızın da bir anlamı kalmıyor.

Şehit ailelerine Allah sabır versin.

O kadar basiretsiz kaldık ki bir an önce kış gelse de en azından askerler yarın ne olacak korkusunu yaşamasa diye düşünecek duruma geldik.

Alıştık artık ne de olsa her gün şehit vermeye.Yakında ne istiyorlarsa verelim moduna girmeyeceğimizin garantisi kim verebilir?

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Milletin vicdanı bile alışmış artık herkese alışık geliyor her gün şehit ve hala daha bişi yapılmıyor bu devletin her birimin başındakiler tekrar seçilirse ben bu millete diyecek şey bulamıyorum.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Milletin vicdanı bile alışmış artık herkese alışık geliyor her gün şehit ve hala daha bişi yapılmıyor bu devletin her birimin başındakiler tekrar seçilirse ben bu millete diyecek şey bulamıyorum.
görürsün seçimlerde gene aynı hükümet seçilicek :) sağolsun milletimizin dini yönü ağır basıyor