Şemdinli'de 11 asker şehit 16 Asker Yaralı

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
topyekün saldırı emri vermeyen hükümeti bu emre itaat etmeyen genel kurmayı ve böyle bir günde seçim isteyen muhalefeti LANETLİYORUM

farkındayım herşey silahla hallolmaz ama kendi güvenliğini saglar böyle bir günde kullanmayacagım silahı neyleyim

ALLAH şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır yöneticilerimizede basiret ihsan etsin

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"Terörle mücadelemiz kararlılıla sürecektir" ya da "Terör örgütü kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir " cümlelerinden bıktık usandık artık hem de bu cümeleleri asker yada hükümet kim kullanırsa kullansın ,derhal acilen bugüne kadar düzenlenmemiş büyüklükte bir askeri operasyon bekliyoruz artık ya bitireceğiz bu işi ya da cenaze görmeye devam edeceğiz .Haberlere bakmaktan korkar olduk

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ALLAH rahmet eylesin.MMekanları Cennet Olur İnşallah.Ölen Kardeşlerimizin Ailelerine Başsağlığı dilerim.bu israil yerle bir olmadan ne bu hainlerden kurtuluruz nede bu Vatanda huzurumuz olur.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yeter artık gerçektende lanet olsun ya 250 kişiyle baskın yapıyorlar ben anlamıyorum nasıl olor bu iş sınırdan giriyorlar ozaman basın sınırlara mayınları giremesinler köpekler

Bölgeden haberin yok galiba?

Bölgeyi oradaki askeri yetkililer şöyle anlatıyor...

Oradaki dağları ütüleyip düzleştirseler 3 Tane Türkiye çıkar!!!

Bölge Öyle rahat rahat mayınlanıp tel çekilecek duvar örülecek bir bölge değil...

Coğrafya tamamen aleyhimize...

Oradaki terörist köpekleri yıllarca o dağlarda yaşadıkları için geçiş noktalarını kaçış noktaların sığınma ve saklnama yerlerini nerelerde pusu konulabileceğini adı gibi biliyor...

Bizim askerler ise ne yazık ki bırak dağ yüzü görmeyi ŞEHİRLEŞME nin etkisiyle asfalttan ayağını toprak yola basmamış 100 000 lerce gençten oluşuyor...

bu gençlere 1-2 ay yat kalk zıpla koş eğitim verilip küfürlerle aşağılamayla gururları ayaklar altına alınarak çok büyük ASKERLER çıkarılmaya çalışılıyor...

Ve bu Askerler hiç bilmedikleri bir coğrafyada aslanın önüne atılmış geyik gibi bırakılıyor...

Kimse beni yanlış anlamasın burada Maksadım TSK yı karalamak küçük düşürmek değil...

ANCAK karşınızda Gerilla taktiği uygulayan teröristlere karşı Düzenli birliklerle başarı sağlamanız mümkün değil...

Bizimkiler Karakollarda, Birliklerde Teröristin gelip kendilerine en gafil oldukları anlarda saldırmalarını bekliyorlar...

Türkiye en kısa sürede TERÖRİST ÖLDÜRMEK üzere eğitim almış olan Özel Harekat Timlerini bölgeye kaydırmalı...

Terörist Öldürmek üzere eğitim alan Özel Harekat Polisleri şu an BATI İLLERİNDE Kimlik Kontrolü, Trafik de araç arama, Uyuşturucu operasyonları gibi eğitim alanlarından uzak angarya işlerle uğraşıyorlar...

Şimdi sorarım size yazık değil mi o eğitimsiz gençlere?

Hani Çaresiz olsak

Hani gerçekten deneyimli yetişmiş personelimiz askerimiz polisimiz olmasa Mecbur o çocuklar oraya gidiyor derdik ama hiç bir eğitim olmayan hayatında Dağ görmemiş genci o dağlara çıkarırken Terörist Öldürmek Üzere eğitim almış profesyonel birliklerimize Batı İllerinde Kimlik kontrolü yaptırılması benim ağırıma gidiyor...

Şeyh Şamil tam 35 sene Gerilla Taktiği uygulayarak Çarlık Rusyasına kök söktürdü... Rusya 500 000 kişilik Yarım milyonluk bir ordu göndererek Şeyh Şamil in mücadelesini bitirebildi...

Çerkes Ethem Bey Kurtuluş savaşında ege bölgesinde Düşman ordularını Gerilla Taktiği uygulayarak mağlup etti... Gerilla Taktiğinden vaz geçmediği için düzenli Ordu fikrine soğuk baktığı için İsmet İnönü ile ters düştü ve Hain ilan edildi...

Vietnam Gerilla Taktiğini uygulayarak ABD yi ülkelerinden def ettiler...

PKK Köpekleri yıllardır Türkiye ye karşı gerilla taktiğini kullanıyor...

Görüldüğü üzere Gerilla Taktiğini uygulayan kuvvetler her zaman düzenli ordulara karşı avantajlı konumdalar...

Peki neden Türkiye özel Harp Polislerinden oluşan bunun yanında Eğitimli Özel Askeri birliklerimizden oluşan Gerilla Kuvvetlerini o bölgede daha etkin bir şekilde kullanmıyor?

Çünkü Devletler Gerilla Taktiği Kullanmazmış!!!!!!!!

Kullanmazsan işte sen orada karakolda ölümünü bekler duruma düşersin...

Askerin ne işi var karakolda?

Asker ne bekliyor o karakolda?

Gelsin teröristler iki roket atsın diye mi bekliyor?

Gelsin karakola hakim tepelerden çapraz ateş etsinler diye mi bekliyor?

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Asacaksın kardeşim ,, Meydanda 1 hafta sallandıracaksın ibret olsun diye

Çokmu zor ?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ne diyeyim hainlerin, iş birlikçilerin soyu tükensin. Şehitlerimize de Allah rahmet eylesin. Ailelerine de sabır versin.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
525037_htmansetyeni.jpg

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Daha az önce ''Nefes''i bitirdim.Onun üzerine bu haberler daha da canımı yakıyor.Allah rahmet eylesin.Benim de dayım Çukurca'da ...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Nedir bu ya? Yeter artık, başlayacağım açılımınıza da şununuza da? Lanet olsun ya. Dağdaki şerefsizleri düşündükleri kadar askerlerimizi düşünmeyenlere lanet olsun. O aileler ne zorluklarla büyütüyorlar o çocukları, gözlerinin içini gözlüyorlar kötü birşey olmasın diye. Bir tane düşünen insan yok onları, o ona soruyor sizden net bir açıklama bekliyorum diyor sanki kendisi çok normal bir insan. Öbürü başkasına taş atıyor. Allah hepsini bildiği gibi yapsın inşallah.

2001 yılında şehit sayımız 0 imiş. 2002 yılında 5 tane şehit vermişiz mekanları cennet olsun.

2002'den beri 850 şehit vermişiz evet tam 850 şehit. O 850 aileyi düşünen var mı? O 850 tane şehidi düşünen var mı ? Kim bilir ne hayalleri vardı hepsinin. Gerçekten çok üzülüyorum, sabah telefonuma bu şehit haberi geldi, gözlerim doldu benimle yaşıt insanlar gidiyor vatanı koruyor ve şehit oluyor. Hakkaride kuzenimde asker , bugün konuştuk ve muhtemelen bizlerde gideceğiz çatışmalara, hakkınızı helal edin diyor.Yemin ediyorum içim öyle acıdı ki o sözle.Yandı yüreğim.Ateş düştüğü yeri yakıyor, inşallah hepsi sağ salim bir şekilde gelir.

Teröristleri adam yerine koyarsan olacağı bu işte. Silahla çözülmüyor diyorsunuz haklısınız. Konuşarak çözülüyor mu? Konuşunca şehit sayımız azalıyor mu? Konuşunca terör azaldı mı? Konuşmak insanlara özgüdür, hayvanlarla konuşulmaz. Ama hala diretiliyor, köpek barzani geliyor, terörist adam geliyor bizimkiler güler yüzle karşılıyor elini sıkıyor poz veriyor. Nedir bu ya.Nasıl birşey . Yok hiçbir şey beklemiyorum ben artık. Allah askerlerimizi krsun, dua ediyoruz hergün, inşallah dualarımız kabul olur. Çünkü bizden başka düşünen yok.

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.