Sema Apak Kimdir? Survivor'da Ünlülerin Yeni Nagihan'ı Geliyor!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
X9gvGk.png


Survivor 2017 ünlüler takımında yer alacak Sema Apak, yeni sezonun Nagihan’ı olarak görülüyor. Survivor’a sayılı günler kala Survivor’da mücadele edecek kişiler çok daha fazla ilgi çekerken, yeni ünlüler grubunda yer alacak isimler arasında en çok dikkat çeken kişilerden birisi de Sema Apak.

Sema Apak Kimdir?

Sema Apak özelikle fiziği ve gücü ile şimdiden etkiledi ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Milli koşucu olan Sema Apak agresif ve hırslı bir isim. Tanıtımlarda da iddialı sözleriyle dikkat çeken Sema Apak,

Sema Aydemir Kim?

Sema Apak için hayranların en çok yaşadığı sorun sosyal medya hesaplarında Sema Apak’ın kızlık soyadını kullanmasını tercih etmesi. Bu nedenle resmi hesaplara ulaşmak ve Sema Apak’ı takip etmek isteyen kişilerin aramalarında Sema Aydemir’i arması gerekiyor.

Enkaspor'da forma giyen atlet Sema Apak, başarılı oyunculardan birisi. Türkiye milli takımı ile Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılan koşucu, 4x400m bayrak yarışında zorlu bir kulvarda görev almıştı.

Sema Apak Başarıları

Sema Apak özelikle 400 metre engelli koşusunda en iyi derecesini elde etmişti. 6 Haziran 2012’de yapılan yarışa katılan atlat, bu yarışta 56.62sn'lik derecesi ile kariyerinin en iyi sonucunu elde etmişti. Sema Apak aynı zamanda evli ve 1 çocuk annesi.
 

Aedon

Profesör
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
1,283
Reaksiyon puanı
330
Puanları
83
Yaş
31
2-3 ay sonra aç kalınca ağlar yer bu sözleri de :D
 

Son mesajlar

Üst