Selçuk İnan wallpaper (Xelcuk inan)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba iyi forumlar herkeze...
Selcuk inan wallpaperi galatasaray adına yaptığım ilk çalışma çok mutlu etti beni bu çalışma
devamı gelcek inşallah türkiyenin xavi'si xelcuk inan'ın wallpaperi

selcuk_inan_by_mesutruthless-d63bufg.jpg

NETLİK RESMİ İNDİRME(DOWNLOAD) : http://fav.me/d63bufg
Duygu,düşünce,yorum ve eleşitirilerinize açığım
İyi günler...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ellerine sağlık.:)
Çok beyaz olmuş sanki.
Şöyle bir renklendirme yapsaydın tam olurdu

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ellerine sağlık.:)
Çok beyaz olmuş sanki.
Şöyle bir renklendirme yapsaydın tam olurdu

Teşekkür ederim yorumunuz için renklı yapmayı bende ıstedım ama o zaman cam kırıklarının bi anlamı kalmıyor bıraz netlestırebilirdim orası baska
Zevkler renkler tartışılmaz :) tekrar teşekkür ederim zamanınızı ayırıp fikir belirttiğiniz için
İyi günler :)

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cam kırıkları mı ? Ben onları kelebek sanmıştım :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cam kırıklarını kaldırıp Galatasaray formasının renklerini ortaya çıkarıp geri kalan kısmı aynı bırakırsan çok hoş bir çalışma olabilir. Ellerine sağlık bu da güzel olmuş :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cam kırıklarını kaldırıp Galatasaray formasının renklerini ortaya çıkarıp geri kalan kısmı aynı bırakırsan çok hoş bir çalışma olabilir. Ellerine sağlık bu da güzel olmuş :)

Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için düşündüm ama farklı bir şey yapmak istiyorum her yaptıgım çalışmada sadece renk ve bulanıklastırma Karartma ıle çalısma paylasmak istemıorum böyle yaparak hem kendimi geliştiriyorum hemde farklı çalışmaları göstermeye çalışıyorum takipçilere
Tekrar teşekkür ederim iyi günler..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eline sağlık hocam

Söz verdiğim gibi sağlam bir çalışma yapmak istedim olmadıysa sizi beklettiğim için kusura bakmayın

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için düşündüm ama farklı bir şey yapmak istiyorum her yaptıgım çalışmada sadece renk ve bulanıklastırma Karartma ıle çalısma paylasmak istemıorum böyle yaparak hem kendimi geliştiriyorum hemde farklı çalışmaları göstermeye çalışıyorum takipçilere
Tekrar teşekkür ederim iyi günler..

Söz verdiğim gibi sağlam bir çalışma yapmak istedim olmadıysa sizi beklettiğim için kusura bakmayın
Estafurullah hocam gayet güzel olmuş elinize bileğinize sağlık valla çalışmalarınızı takip etmeye devam...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
splatter brushu cok durmus olabilir farketmedim pek teşekkür ederim.
Zamanınızı ayırıp yorumladığınız için tekrar teşekkür ederim iyi geceler..

Teşekkür ederim hep farklı çalışmalar yayınlamaya devam edeceğim takip edildiğine değcek sadece efect bulanıklaştırarak resim paylaşmak sahtelik bence Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için sağolun iyi geceler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Burak yılmaz felan yapma şanşın varmı :(usta cidden bayıldım tebrikler

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Emeğine sağlık gerçekten çok beğendim. Devamını dilerim.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yapmışsın ama haberim yok daha yeni görüyorum hatta sabahda diyodum hala yapmadı ne oldu acaba diye :) eline sağlık kardeşim çok çok güzel olmuş hakkaten bu işi çok iyi yapıyosun allah yolunu acık etsin

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yapmışsın ama haberim yok daha yeni görüyorum hatta sabahda diyodum hala yapmadı ne oldu acaba diye :) eline sağlık kardeşim çok çok güzel olmuş hakkaten bu işi çok iyi yapıyosun allah yolunu acık etsin

Biraz geç kaldın sanırım çünkü onun üstüne 3 çalışma tamamladım futbolcu wallpaper'leri şuanlık bitti bir iki tasarım hariç farklı çalışmalar yayınlayacağım gene.
Teşekkür ederim bu işi çok iyi yapıyorummu bilmemde karşılığında hiç bir rant elde etmediğim kesin .
saolasın devamı gelcek beklemede kal yani :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz geç kaldın sanırım çünkü onun üstüne 3 çalışma tamamladım futbolcu wallpaper'leri şuanlık bitti bir iki tasarım hariç farklı çalışmalar yayınlayacağım gene.
Teşekkür ederim bu işi çok iyi yapıyorummu bilmemde karşılığında hiç bir rant elde etmediğim kesin .
saolasın devamı gelcek beklemede kal yani :)

sıkı takipçinim :D birde bir fikir vereyim bi istanbul fotoğrafı olabilir birçok fotoğrafın birleştiği yada bu birleşen tüm fotoğrafların siyah beyaz olduğu şeklinden tanıyabileceğimiz tarzda vs. :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sıkı takipçinim :D birde bir fikir vereyim bi istanbul fotoğrafı olabilir birçok fotoğrafın birleştiği yada bu birleşen tüm fotoğrafların siyah beyaz olduğu şeklinden tanıyabileceğimiz tarzda vs. :D
İstanbul fotoğrafı olabilir artvin fotoğrafı olabilir(artvin'liyimde) öncelikle elimdekileri paylasıp sonra paylaşabilirim efect çalışması olarak basit çalışmaları paylaşmayı sevmem ama iyi fikir sanırım deviantart yada facebook sayfamdanda takip edebilirsin takip etmen iletişim şansın daha fazla olur :wink: :)

BoranFırtınası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ellerine sağlık çok güzel olmuş beğendim :) Yeni paylaşımlarını bekliyorum :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
takım tutmam ama dedikleri gibi biraz daha renk güzel olur bence.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
takım tutmam ama dedikleri gibi biraz daha renk güzel olur bence.
Eğer takımsa söz konusu bende fenerbahçe'liyim teşekkürler zaman ayırıp fikir belirttiğin için dikkate alıcağım önerini.
İyi akşamlar

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İyi güzelde nerede galatasarayı vurgulayan renkler ? :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Xelcuk (:

2.çalışmanın daha iyi olacağı kesin.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Xelcuk (:

2.çalışmanın daha iyi olacağı kesin.

Xelcuk :)
Teşekkür ederim zaman ayırıp fikir belirttiğiniz için meireles de de yazmıstınız.
Başka yolu yok sürekli devam ediyorum.
Daha iyilerini yapmak için daha iyileride olcak inşallah.
İyi geceler.