Dilara Kaya
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 3,755
Selçuk Bayraktar, Tele1'in "Damadın İHA'ları başlıklı haberine "Damadın İHA’ları değil, Milletin S/İHA’ları" şeklinde bir yanıt verdi.
Hem de iğreti seviyesindeNasıl hükümeti savunmayı abartan kanallar varsa bu halk tv ve tele 1 gibi kanallar da her şeyi eleştirmek üzerine programlamış kendini.
T24 ve A haber de bir tutulmaz amaTele1 , T24 , OdaTV , Sözcü , Halk TV , Cumhuriyet tarzı haber siteleri veya kanalları. Çoğu zaman eleştirmek için eleştiri tarzı haberler yapıyor ve attıkları başlıklar çoğu zaman hakaret vari oluyor.
Ve tek taraflı haber yapıyorlar. A -Haber ne ise bunlarda aynen o .
Biri sol tarafı övüyor biri sağ tarafı nası tutulmazT24 ve A haber de bir tutulmaz ama
Daha kötülerinide gördük çok şükür...Tele1 saçmalamış yine. Ülkedeki habercilik kalitesi işte bu kadar...
Haklısınız her damat bir değil.bayraktarın yaptığı işleri takdir ediyorum emek harcıyor. Damat vaar damat.. neyse
Yine yemeyip içmeyip araya hükumeti de soktunuz tebriklerBu noktada hem hükümeti destekleyen hem de muhalif medya için tek sözüm var. İkisi de birbirinden beter.
Hükümeti araya sokmuş olsam teşekkürünüzü kabul ederdim. Lakin ben Türkiye'deki medya kurumlarının rezilliğinden bahsettim hükümeti desteklesin veya muhalefeti desteklesin. Bunu da tersinden anlıyorsanız size yardımcı olamayacağım sevgili kardeşim.Yine yemeyip içmeyip araya hükumeti de soktunuz tebrikler
Birader sen hangi ülkenin tabiiyetine aitsin merak ettim!Tele1 az demiş.
Toplama iha deseymiş.
nE kdkdkdkkdksks Güzel şakaTele1 az demiş.
Toplama iha deseymiş.