Selamun Aleykum

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, iyi forumlar arkadaşlar ben Muhammed , Forum'a gçenlerde üye olmuştum, Aslında bayadır takip ediyorum (13 yaşindaki yeğenim tavsiye etmişti :P ) , Ama üye olmamiştim, Yeğeniminde söyleidği gibi Üye olmaya gerek yok! )) düşündüm ama sonra baktım bizim veled yanlış düşüniyormuş )) bazen sormak SDN ahalisine danışmak lazım değilmi ama )))

Neyse bazı arkadaşlar yanlış manlış selam vermişler )) Benim selam doğru sanırım :lol:

Yazılım Dil'lerine meraklıyımdır, yani pek bilmiyorum aslinda çok yeniyim. Bakalım inşaallah uzmanlaşıp yol alırım. Öğrenciyim 18'mdeyim )))

İyi Forumlar SDN Ahalisi )))

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALeyküm seLam hoş geldin.

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşbulduk abicim.... Ama sanırım selamı yanlış vermek daha mı ilgi çekici ))) şaka....

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgiye alakaya mı ihtiyacınız var ?

Nedense bazı insanlar karşısındaki muhatabında hep hatalar görürler... Ben nükte olarak yazdım....

Davranma Usulü'nüz biraz daha önyargısız olursa sevinirim... ))) Bari SDN'deki Prof ünvanı alan arkadaş böyle yapmasın ! ....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben size soru sordum,Varsa var diyebilirsiniz ya da yoksa yok ilgiye ihtiyacım diye...Uslubum da problem yok...algıda hata var sadece : )

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eh öyle olsun o zaman Yanlış algılama :) ne bileyim abicim öyle elinizde sopa var gibi sordunuz ))

Reaksiyon puanı
68
Hoş geldiniz. Aleyküm selam. Geçmişlte takılıyorduysanız forum kurallarınıda biliyor olmalısınız. Bir şeyler öğretip, öğrenme dileğiyle.

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşbulduk hepinize teşkkür ediyorum... Redo, özür dilemenize gerek yok aslında )) virtual_worms, bu genel rutin bir ikaz mı? yoksa yazdıklarımdan dolayımı anlamadım? İnşallah faydalanıp faydalandırmak dileğiyle....

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kardeş hoş geldin ve aleykum selam...:)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar, iyi forumlar arkadaşlar ben Muhammed , Forum'a gçenlerde üye olmuştum, Aslında bayadır takip ediyorum (13 yaşindaki yeğenim tavsiye etmişti :P ) , Ama üye olmamiştim, Yeğeniminde söyleidği gibi Üye olmaya gerek yok! )) düşündüm ama sonra baktım bizim veled yanlış düşüniyormuş )) bazen sormak SDN ahalisine danışmak lazım değilmi ama )))

Neyse bazı arkadaşlar yanlış manlış selam vermişler )) Benim selam doğru sanırım :lol:

Yazılım Dil'lerine meraklıyımdır, yani pek bilmiyorum aslinda çok yeniyim. Bakalım inşaallah uzmanlaşıp yol alırım. Öğrenciyim 18'mdeyim )))

Ve aleyküm selam. Selam kadar Türkçeye de dikkat etseymişsin keşke Muhammet, hoş gelmişsin :)

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Aleyküm Selam...

Hoş geldin... :)

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve aleyküm selam. Selam kadar Türkçeye de dikkat etseymişsin keşke Muhammet, hoş gelmişsin :)

Hımm Öylemi dersin? Peki anlamadım, hata nerede? muhamme(t) yazdığına bakılırsa, sonda "D" harfi kullandığıma mı söylemişssin, yoksa aleyk(ü)m deyip, "U" harfini kullandığıma mı? anlamadım gerçekten. Ayrıca hoş bulmuşum ))) cevap bekliyorum ama. belkide Kullanıcı Adım'a hatalı diyorsundur olabilir mi )))

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hımm Öylemi dersin? Peki anlamadım, hata nerede? muhamme(t) yazdığına bakılırsa, sonda "D" harfi kullandığıma mı söylemişssin, yoksa aleyk(ü)m deyip, "U" harfini kullandığıma mı? anlamadım gerçekten. Ayrıca hoş bulmuşum ))) cevap bekliyorum ama. belkide Kullanıcı Adım'a hatalı diyorsundur olabilir mi )))

Sakin ol biraz. :) Muhammet'i el alışkanlığı ile yazdım kimlikte ismin neyse öyle yaz sen tabi ki. :)

Merhabalar, iyi forumlar arkadaşlar ben Muhammed, foruma geçenlerde üye olmuştum. Aslında bayadır takip ediyorum (13 yaşındaki yeğenim tavsiye etmişti) ama üye olmamıştım. Yeğenimin de söylediği gibi üye olmaya gerek yok (diye) düşündüm ama sonra baktım bizim velet yanlış düşünüyormuş. Bazen sormak, SDN ahalisine danışmak lazım değil mi ama?

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=66603]virusizmir[/MENTION]

Bu kadar detaya girmeye gerek yok bence. Sonuçta bilerek Türkçeyi katletmemiş.Gidip de yazısının içinde X,Q,W harflerini kullansa veya bilerek Türkçeyi katletse bir şey demeyeceğim, ama arkadaş bilerek hiçbir şey yapmamış. Bende senin gibi yazım kurallarına çok önem veriyorum, ama klavye hatası arada sırada hatalar olabiliyor.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sakin ol biraz. :) Muhammet'i el alışkanlığı ile yazdım kimlikte ismin neyse öyle yaz sen tabi ki. :)

Merhabalar, iyi forumlar arkadaşlar ben Muhammed, foruma geçenlerde üye olmuştum. Aslında bayadır takip ediyorum (13 yaşındaki yeğenim tavsiye etmişti) ama üye olmamıştım. Yeğenimin de söylediği gibi üye olmaya gerek yok (diye) düşündüm ama sonra baktım bizim velet yanlış düşünüyormuş. Bazen sormak, SDN ahalisine danışmak lazım değil mi ama?
kardeşim doğru olanı d dir yanlışlık sende:thumbup1: bu arada Aleyküm selam hoşgeldin muhammed

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Laf olsun diye takılıyordum, bu kadar büyütmeye gerek yok doğrusunu yazdım sadece :)

Muhammed'in Türkçeye geçiriliş hali Muhammet'tir, çünkü Türkçede b,c,d,g,ğ ile kelime bitirilmez. Ama kimlikte Muhammed yazıyorsa öyle kullanır tabi ki, Arapça aslı Muhammed'dir.

Anti-Taghut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu mu yani ))) neyse neyse, zaten üye oldum olalı dedirttiniz bana Yaa böyle bir forumda ne cins insanlar varmış. Anlamadım yani, zevk aliyorsunuz bence ))) yani sanki orada durup biri türkçe'yi katletsinde ona saldırayım falan .... Neyse zaten böyle çok küçük şeylerle uğraşan biriyle konuyu uzatmak zaman israfı olur bence. Kusura bakmayın lütfen....

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Hoşbulduk enes ve lord... Teşekkür ederim....

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu mu yani ))) neyse neyse, zaten üye oldum olalı dedirttiniz bana Yaa böyle bir forumda ne cins insanlar varmış. Anlamadım yani, zevk aliyorsunuz bence ))) yani sanki orada durup biri türkçe'yi katletsinde ona saldırayım falan .... Neyse zaten böyle çok küçük şeylerle uğraşan biriyle konuyu uzatmak zaman israfı olur bence. Kusura bakmayın lütfen....

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Hoşbulduk enes ve lord... Teşekkür ederim....

Böyle kırılıp gücenmeye gerek yok ya kusura bakma :)