• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selamün aleyküm Sdn Ailesi

[O]bjektif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok merak ediyorum buranın atmosferini bu atmosferi bende solumak için kayıt olayım dedim.
bi hoşgeldin diyin :closedeyes:

Aleykum selam hoşgeldin. Safalar getirdin. Yalnız yazının tamamının kalın olması yasak. Forum kurallarını okusan iyi olur.(Bunu söylemekten nefret ediyorum ama kalın yazmışsın)

Ve Aleykümselam kardeş hoşgeldin...

Alışkanlık ya kalın yazmam kurallarıda okumamıştım.
hoşbulduk saolun.

Ve aleyküm selam Forumun ey yeni üyesi:)
Bu atmosferde kalıcı olman dileğiyle.

bu forumu kim tafsiye etti objektif arkadaşıma kendisi büyük usta grafik tasarımcısıdır. :) ;)

Ve Aleykümselam ve Berekatuhu.
Forum kurallarına göre yazın kalın düşmüş ama olsun gayet şık olmuş. Bir kerede Forumdaki Yetkililer bu yazıya "Aman da aman ne kadar ince yazmış" deyip o gözlükle baksınlar. Yani SADDAM bile bu kadar sıkmamıştı. saygılarımla.

Forum kurallarına göre yazın kalın düşmüş ama olsun gayet şık olmuş. Bir kerede Forumdaki Yetkililer bu yazıya "Aman da aman ne kadar ince yazmış" deyip o gözlükle baksınlar. Yani SADDAM bile bu kadar sıkmamıştı. saygılarımla.
forum yöneticileri bize kızarlar ama aynı hatayı kendileride yapıyorlar kural hatası, bunlar bence çok saçma herkesin doğallığında var hata yapmak, peş peşe mesaj yazmak

Ne kadar güzel üyelerimiz var :D

Gece gece güldürdün beni sağ ol!

Bu üyecik ibaresi başta herkesi sinir eder ama burda kaldıkça rütbenin hiç bi önemi olmadığını anlarsın arkadaşım :)
Hoşgeldin :)