Selamlar. Youtubeyi, Youtube Premium yaptığımda lisanslı uygulamaları kullanılabilir miyim. Uyarı alınır mı? Telif hakkı taleb edilir mi?

mozcelik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar. Youtubeyi, Youtube Premium yaptığımda lisanslı uygulamaları kullanılabilir miyim.
Uyarı alınır mı?
Telif hakkı taleb edilir mi?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Lisanslı uygulamalardan kasıt telefondaki diğer uygulamalar ise sorun olmaz bir alakası yok.

mozcelik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır, youtube-de bulunun indirilerek kullanılan görüntüler, manzara ve videolar.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar mozcelik02,

YouTube platformunda hesabınızı yükselttiğiniz takdirde herhangi bir videonun şarkının veya telifli ürünün telifi serbest olmaz veya kullanımına izin verilemez. YouTube Premium sadece uygulama içerisinde bazı ayrıcalıklar tanıyan bir sistemdir.

Dilerseniz buraya tıklayarak bir ay ücretsiz şekilde YouTube Premium'u deneyebilir dilerseniz de, buraya tıklayarak YouTube Premium'un avantajları hakkında bilgi alabilirsiniz.

• Reklamsız Video İzleme
  • Çevrimdışı Video İzleme
  • Arka Planda Oynatma
Ve bunun gibi daha birçok özellik YouTube Premium'da yer alıyor. Nasıl kayıt olacağını videolu anlatım ile izlemek istersen buradan ulaşabilirsin!

Teşekkürler, İyi Forumlar

BSoD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar mozcelik02,

YouTube platformunda hesabınızı yükselttiğiniz takdirde herhangi bir videonun şarkının veya telifli ürünün telifi serbest olmaz veya kullanımına izin verilemez. YouTube Premium sadece uygulama içerisinde bazı ayrıcalıklar tanıyan bir sistemdir.

Dilerseniz buraya tıklayarak bir ay ücretsiz şekilde YouTube Premium'u deneyebilir dilerseniz de, buraya tıklayarak YouTube Premium'un avantajları hakkında bilgi alabilirsiniz.

• Reklamsız Video İzleme
  • Çevrimdışı Video İzleme
  • Arka Planda Oynatma
Ve bunun gibi daha birçok özellik YouTube Premium'da yer alıyor. Nasıl kayıt olacağını videolu anlatım ile izlemek istersen buradan ulaşabilirsin!

Teşekkürler, İyi Forumlar
premium lisansı dışında alternatif değil mi soru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadım

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
premium lisansı dışında alternatif değil mi soru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadım
Premium Lisansı dışında alternatif değil mi soru? Derken izah etmeniz istediğiniz şeyi tam anlayamadım daha detaylı şekilde yazarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. :relaxed:

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Selamlar. Youtubeyi, Youtube Premium yaptığımda lisanslı uygulamaları kullanılabilir miyim.
Uyarı alınır mı?
Telif hakkı taleb edilir mi?
Youtube Vanced sürümünü yüklerseniz premiumun size sunduğu avantajlara bedava sahip olursunuz.
Çevrimdışı hariç tabii.

• Kızgın
Reactions: 023

mozcelik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Genel olarak anlaşıldı. Teşekkür ederim. Ceza yinede alınır, sadece onun dışında bazı imkanlar sağlıyor ama lisanslı videoları serbest kullanma olmuyor. Eyvallah.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Genel olarak anlaşıldı. Teşekkür ederim. Ceza yinede alınır, sadece onun dışında bazı imkanlar sağlıyor ama lisanslı videoları serbest kullanma olmuyor. Eyvallah.
Ceza değil telif ücreti telif sahibi izin verirse para vermen gerekmez