Selamlar SDN Forum

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Hoşgeldiniz. Ben de üşengeçlikten 1 yıldır kaydolmamıştım buraya :) Diğer forumlar kadar aktif değil fakat kitlesi Technopat'ı aratmıyor.

Hoşbuldum arkadaşlar.Gerçekten de güzel bir foruma benziyor burası dediğim gibi umarım insanlara yardımcı olabilirim.Konuya zaman ayırıp cevap yazdığınız için de hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar merhaba aranıza bugün yeni katıldım.Zaten sık sık Donanım Arşivi forum ve Technopat'ta görüyordum fakat kaydolmak bugüne nasipmiş.Umarım burada da insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
İyi forumlar dilerim . Bildikleriniz ile insanları bilgilendirmeyi . Bilmediklerinizle hafızanıza yeni bilgiler kaydetmeniz dileğiyle .
Biraz tekerleme gibi olmuş ama idare et işte :D
Hoş Geldin

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Forum modları çok iyi diyorlar, onların iyiliği üyelerinden ötürüdür
Buna susarsam olmaz,
Nice iyi olmayan arkadaşlara karşı mod'larimizin gösterdigi nezaket ve sabrı göz önünde bulundurarak söylüyorum ben ( bana katılanlar da aynısıni düşünüyordur gerçi)
İyiliğe iyilik ve kötülüge nezaket ve sabır ?
maşallah diyelim nazar degmesin ??

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Sosyal'deki kullanıcı adınız ne?
Direk söylemek sıkıcı olur bunun yerine sana ipucu vereceğim; anketli konular açtığımda genelde hem burada hem orada açıyorum ve oradaki ismim troll bir isim. Yakında anketli bir konu açacağım gibi gözüküyor, iki forumu da takip edersin troll isimden direk bulursun zaten. :)

Reaksiyon puanı
143
Direk söylemek sıkıcı olur bunun yerine sana ipucu vereceğim; anketli konular açtığımda genelde hem burada hem orada açıyorum ve oradaki ismim troll bir isim. Yakında anketli bir konu açacağım gibi gözüküyor, iki forumu da takip edersin troll isimden direk bulursun zaten. :)
Anket denilince aklıma hep bu gelir. Cevap doğru mu?
1588966226341.png

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Hoş geldin.
Canın Kaju çekerse söyle ben veririm.