Arkadaşlar merhaba aranıza bugün yeni katıldım.Zaten sık sık Donanım Arşivi forum ve Technopat'ta görüyordum fakat kaydolmak bugüne nasipmiş.Umarım burada da insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Sayın mod'um şaşırdım ? gif yok mu bu mesajınıza ??Hoş geldiniz.
Keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle..
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz ??
Hoşgeldiniz. Ben de üşengeçlikten 1 yıldır kaydolmamıştım burayaDiğer forumlar kadar aktif değil fakat kitlesi Technopat'ı aratmıyor.
Hoş geldiniz.![]()
Hoş geldiniz![]()
Çok doğru Bir benzetme, özellikle modlar ??? Efsane ??Gerçekten de güzel bir foruma benziyor
Evet, modlar iyi.Çok doğru Bir benzetme, özellikle modlar ??? Efsane ??
Hoşgeldiniz aramıza. İyi forumlar diliyorum.Arkadaşlar merhaba aranıza bugün yeni katıldım.Zaten sık sık Donanım Arşivi forum ve Technopat'ta görüyordum fakat kaydolmak bugüne nasipmiş.Umarım burada da insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
@Toprak_Kokusu komik olan ne var?
Yakında yenileri gelecekSayın mod'um şaşırdım ? gif yok mu bu mesajınıza ??
İyi forumlar dilerim . Bildikleriniz ile insanları bilgilendirmeyi . Bilmediklerinizle hafızanıza yeni bilgiler kaydetmeniz dileğiyle .Arkadaşlar merhaba aranıza bugün yeni katıldım.Zaten sık sık Donanım Arşivi forum ve Technopat'ta görüyordum fakat kaydolmak bugüne nasipmiş.Umarım burada da insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Buna susarsam olmaz,Forum modları çok iyi diyorlar, onların iyiliği üyelerinden ötürüdür
''Sucuğu'' nereye gitti?Hoşgeldiniz. Ben de üşengeçlikten 1 yıldır kaydolmamıştım burayaDiğer forumlar kadar aktif değil fakat kitlesi Technopat'ı aratmıyor.
Onu Technopat'a özel yapalım dedikHoşgeldin kardeşim.
''Sucuğu'' nereye gitti?
Direk söylemek sıkıcı olur bunun yerine sana ipucu vereceğim; anketli konular açtığımda genelde hem burada hem orada açıyorum ve oradaki ismim troll bir isim. Yakında anketli bir konu açacağım gibi gözüküyor, iki forumu da takip edersin troll isimden direk bulursun zaten.Sosyal'deki kullanıcı adınız ne?
Anket denilince aklıma hep bu gelir. Cevap doğru mu?Direk söylemek sıkıcı olur bunun yerine sana ipucu vereceğim; anketli konular açtığımda genelde hem burada hem orada açıyorum ve oradaki ismim troll bir isim. Yakında anketli bir konu açacağım gibi gözüküyor, iki forumu da takip edersin troll isimden direk bulursun zaten.![]()
Maalesef, ama demiştim içimden kesin onla karıştıracaksın diyeAnket denilince aklıma hep bu gelir. Cevap doğru mu?
Ekli dosyayı görüntüle 97689
Who are you? Dedektif olarak çıkmak istemiyorum bu konudan.Maalesef, ama demiştim içimden kesin onla karıştıracaksın diyeUzun zamandır anket hatta konu bile açmadım. Sadece ilgim olan konulara mesaj yazıp çıkıyorum.