Selamlar SDN Forum Admin, Mod ve Üyeleri

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Aleykum Selam. Kaliteli paylaşımlar bekliyoruz, umduğun illegal şeylerin burda olma ihtimali zaten sıfır (:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hoş geldiniz..

Hoşgeldin. Bize hem Hacking saldırılarından nasıl korunuruzu öğret, hemde eğer korunamazsak bize saldıran kişinin adresini nasıl bulabileceğimizi öğret. Ağzını burnunu kırmak için :)
Pargalı ölmeyeydi sana yardım ederdi ama..:D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bence, hemen "illegal" ya da "boş işler" yaftasini koyup o şekilde degerlendirmek, haksızlık oluyor diye düşünüyorum. Paylaşımlari gördükten sonra yorum yapmak daha yerinde olacaktır.
İnşallah, sanal dünyada; güvenlik ve bilgilerimizi korumak adına güzel paylaşımlar yapacaktır diye umut ediyorum. Eğer öyle olursa paylasimlarini 4 gözle beklemek istediğimi bilesin, kardeşim.
Ayrıca hosgeldin sefalar getirdin. İnşallah kalıcı olman dileğiyle. :)

TheAyyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir isi bilen yapar, az bilen akil verir, bilmeyen elestirir ve yapamayan camur atar demisler. :yes: Illaki degerlendirilmemesi gerekir. Hosbuldum,tesekkur ederim.

Bence, hemen "illegal" ya da "boş işler" yaftasini koyup o şekilde degerlendirmek, haksızlık oluyor diye düşünüyorum. Paylaşımlari gördükten sonra yorum yapmak daha yerinde olacaktır.
İnşallah, sanal dünyada; güvenlik ve bilgilerimizi korumak adına güzel paylaşımlar yapacaktır diye umut ediyorum. Eğer öyle olursa paylasimlarini 4 gözle beklemek istediğimi bilesin, kardeşim.
Ayrıca hosgeldin sefalar getirdin. İnşallah kalıcı olman dileğiyle. :)