• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selam

HamzaBagdas

Öğrenci
Merhaba, forumdan yararlanmak ve bilgi paylaşımı yapabilmek için bu kullanıcı hesabını açtım .

Herkese selam . . .

Hoşgeldin. Güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle :flowers:

Ve tabi ki *

SDN kurallarında yazmayan ama bir çok kişi arasında bilinen asıl SDN kuralları:
1- Burası paylaşım forumu değil. Sor sorunu ve cevabı al.
2- Geyik, teknolojiden daha ön plandadır.
3- Karı kız tavlayamazsın. (Benden 5 yaş büyükler.)
4- Liseliler pek iş görmez burada.
5- Tartışmaya girdin mi yönetim hangi taraftaysa o tarafa çalışır.

Hoş geldin.

Hoşgeldin

SDN kurallarında yazmayan ama bir çok kişi arasında bilinen asıl SDN kuralları:
1- Burası paylaşım forumu değil. Sor sorunu ve cevabı al.
2- Geyik, teknolojiden daha ön plandadır.
3- Karı kız tavlayamazsın. (Benden 5 yaş büyükler.)
4- Liseliler pek iş görmez burada.
5- Tartışmaya girdin mi yönetim hangi taraftaysa o tarafa çalışır.

Hoş geldin.
Görünmeyen kurallar :D rep +++ ;) :D

Benim de uzun zamandır takip etttiğim bir siteydi.Forumunun olması beni sevindirdi.

hoş geldiniz arkadaşlar, forum hakkında kendi gördüğü aslında olmayan kurallar paylasan arkadaşın da bulunduğu forumu diğer forumlara karşı karşılaştırmasını, bol keseden atmayıp en azından yararlandığı bir yere saygı duymasını rica ediyorum.

hoş geldiniz arkadaşlar, forum hakkında kendi gördüğü aslında olmayan kurallar paylasan arkadaşın da bulunduğu forumu diğer forumlara karşı karşılaştırmasını, bol keseden atmayıp en azından yararlandığı bir yere saygı duymasını rica ediyorum.

katılıyorum [MENTION=52839]Rom.[/MENTION]

Burası paylaşımın oldukça yüksek olduğu bir portaldır, Bilgi paylaşımı geyik yapmaktan daha önce gelir, Tabiiki eğlence de dozunca vardır. Yönetim haklı tarafındadır genelde ama bu müesseseye emek vermiş sadık üyeler bazen bir adım öndedir...