laz gülümü yoksa yaz gülümü?lazgülü dedi ki:slm ben yazgülü hellishin tavsiyesi üzerine geldim damdan düşmüş gibiyim kimse yokmu![]()
burhan altıntop dedi ki:laz gülümü yoksa yaz gülümü?lazgülü dedi ki:slm ben yazgülü hellishin tavsiyesi üzerine geldim damdan düşmüş gibiyim kimse yokmu![]()
aramıza hoşgeldin![]()
sana bi tafsiye benden önce patrikle tanış nede olda o mod.patrick dedi ki:hoşgeldin sdn'ye
hadi kaynaşın buhranlaama ilk önce açıkla kendisine laz mı yaz mı, idare müdürün seninle tanışmak ister ahhahahaa
lazgülü dedi ki:slm ben yazgülü hellishin tavsiyesi üzerine geldim damdan düşmüş gibiyim kimse yokmu![]()
chimera dedi ki:Cümleme aramıza hoşgeldin diyerek başlıyorum ve forum kurallarını okursan sevinirim diyerek bitiriyorum.![]()
fish dedi ki:chimera dedi ki:Cümleme aramıza hoşgeldin diyerek başlıyorum ve forum kurallarını okursan sevinirim diyerek bitiriyorum.![]()
chimera saygılar
hoşgeldin lazgülü...
önce patt la sonra buhran la kaynaşmanı ben de tavsiye ederim...
chimera dan uzak dur
ben de bi sorun yok yanaşabilirsin![]()
SDN de tırstığım tek kişisin haberin olsunchimera dedi ki:Tamam olaya forum kurallarını oku diye giren benim ama sor bi neden öyle girdim.
Kural ihlali yaptığı için öyle girdim.
Korkmasınlar kormasınlar forumda huzur bozulmadıkça benden zarar gelmessss.![]()
Ihım ıhım neyse konuya dönelim. ^^