Selam

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forum çok hoş olmus ;)
üye olup daha aktif takip etmek istedim :)

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler hocam da 2005 den beri forumlara giriyom az çok biliyoz artık :)

bilgilendirme için tşk ler :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
AмσηR@;1173270 dedi ki:
teşekkürler hocam da 2005 den beri forumlara giriyom az çok biliyoz artık :)

bilgilendirme için tşk ler :)

Az çok değilde hiç bilmediğin ortada chat yapmıyoruz SllM diye başlık olmaz ayrıca kalın harflerle yazmakta yasak anticor a bilmişlik yapıp cevap vereceğine verdiği linkteki mesajı okusan ne demek istediğimiz anlacaksın amacımız foruma yeni üye olmuş birine bilmişlik yapmak değil ceza almamasını sağlamak:thumbup1:

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
AмσηR@, sadece uyarı almaman için hatırlatmak istedim forum kurallarını.
Tekrar iyi forumlar.

Az çok değilde hiç bilmediğin ortada chat yapmıyoruz SllM diye başlık olmaz ayrıca kalın harflerle yazmakta yasak anticor a bilmişlik yapıp cevap vereceğine verdiği linkteki mesajı okusan ne demek istediğimiz anlacaksın amacımız foruma yeni üye olmuş birine bilmişlik yapmak değil ceza almamasını sağlamak:thumbup1:
İlginden dolayı teşekkürler vegaturk. Tam cevap yazıyordum, benden önce davranmışsın :)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Azuahahha "hey SllM man! What's up!"

İlahi azrail sen adamı öldürürsün :)

Not: Ya şimdi başlık düzelince benim mesaj çok anlamsız kaldı :)

Konun başlığı SllM dı o yüzden böyle bir mesaj yazdım.

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D güzel dilekleriniz için teşekkürler...

1. kalın yazmam bütün her yerde öyledir, bu bi alışkanlıkdan dolayı öyledir :)
2.SllM diye yazmam kendıme özgü bir forumda tanısmaya girdigim bir başlıktır,, sıradan olmamak için böyle bir giriş yapmayı tercih ettim ki dikkat çekilmiş buna sevindim:)

vegaturk az çok diyerek, övmeye gerek yok kendımı, forum nasıl yonetilir nasıl cevap verilmesi gerektigini iyi bilirim.
istersen yoneticilik yaptıgım forumlarıda atabilirim, merak ettiysen beni.
isteyende nickden googleden taratabilir...

forumunuzu gerçekten hoş buldum, ama arkadaslar biraz daha güzel cevaplar verip kalp kırmayarak konusulması herkesin yararına olur. Sonucda hiçbir forumda kendımı çizdirmedım buradanda çizilmek istemem :)

konuşmalara takılmayalım arkadaslar, gerektigi özeni gösteriyorum zaten, insanı insan yapan yazış şekli degil onun üstündeki anlamlardır...

tekrar hoş buldum..............

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hoş geldin Amon Ra :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
AмσηR@;1174901 dedi ki:
:D güzel dilekleriniz için teşekkürler...

1. kalın yazmam bütün her yerde öyledir, bu bi alışkanlıkdan dolayı öyledir :)
2.SllM diye yazmam kendıme özgü bir forumda tanısmaya girdigim bir başlıktır,, sıradan olmamak için böyle bir giriş yapmayı tercih ettim ki dikkat çekilmiş buna sevindim:)

vegaturk az çok diyerek, övmeye gerek yok kendımı, forum nasıl yonetilir nasıl cevap verilmesi gerektigini iyi bilirim.
istersen yoneticilik yaptıgım forumlarıda atabilirim, merak ettiysen beni.
isteyende nickden googleden taratabilir...

forumunuzu gerçekten hoş buldum, ama arkadaslar biraz daha güzel cevaplar verip kalp kırmayarak konusulması herkesin yararına olur. Sonucda hiçbir forumda kendımı çizdirmedım buradanda çizilmek istemem :)

konuşmalara takılmayalım arkadaslar, gerektigi özeni gösteriyorum zaten, insanı insan yapan yazış şekli degil onun üstündeki anlamlardır...

tekrar hoş buldum..............

Kardeş kimsenin kalbini falan kırdığım yok mesajlarını iyi okursan senin kalp kırdığın ortaya çıkar ayrıca hala ben şuyum ben buyum havalarındasın kimseyide araştırmaya gerek yok yöneticilik benim için pek önemli değil sonuçta yapmadığım iş değil o yüzden bu konuda bana hava atacak en son kişisin... mesajımı son bölmünü altını çizerek yazıyorum amacımız foruma yeni üye olmuş birine bilmişlik yapmak değil ceza almamasını sağlamak

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Hoşgeldin olaylı üye oldun ilk dakikadan :D

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş kimsenin kalbini falan kırdığım yok mesajlarını iyi okursan senin kalp kırdığın ortaya çıkar ayrıca hala ben şuyum ben buyum havalarındasın kimseyide araştırmaya gerek yok yöneticilik benim için pek önemli değil sonuçta yapmadığım iş değil o yüzden bu konuda bana hava atacak en son kişisin... mesajımı son bölmünü altını çizerek yazıyorum amacımız foruma yeni üye olmuş birine bilmişlik yapmak değil ceza almamasını sağlamak

kalp kırsam sen kim oluyorsunuzda akıl veriyorsunuz diye yazardım, ama öyle yapmam, az çok bilirim mütavazi olmaktır. geldigim gibi ben buyun suyum havasında olmam ve hava atmam. bana hiçbirsey bilmiyorsun diyerek hakaret ettigin için öyle dedim. çok bilmedigimden onca yerde çalıstım dedim. önce agzından çıkanı duy sonra benı sorgulayın.

altını çizerek yazdıgım şey için teşekkürler dedim, mesjımı orada okuyabilirsin. kalın yazmak ve türkçeyi mükemmbel biçimde kullanmakda sizin foruma özgüymüş ögrendım. yoksa aratmadan konu açmak hakaret etmek, argo kullanmak vs vs bilindik şeyler. bilmedigim şeyleride ögrenırız,

tekrar yazlanları gozden geçirip, nerde hatalı oldugunuzu anlayın. bende sorun varsa kusura bakmayın,,,

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tür bi giriş yapmayı istemezdim, pişman bile oldum tanısmaya konu açtıgım için,,

hoş gördük arkadaslar.. ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Güzeldir tabii ki forumumuz, Hoş geldin