Selam SDN

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2009 yılında üye olmuş'um haberim yok yani. :)

üyelik açıyım dedim dedi hops bilader sen buralarda bi yerlerde varsın zaten biraz beynimle verdigim büyük kavgalar sonucu sifreyi hatırladım sifremi unuttum bölümü aklıma gelmedi o kadarda balık hafızalı oluyorum bazen :D

bak bu tanısalım bölümünüde yeni gördüm Allahıma :D
neyse sonuçta geldik gördük takılıyoruz güzel site Vs. gibi her zaman klişe olmuş ve bi anlam taşımayan sadece okuyanın gözlerine ve içinden okudugu için ses tellerinin duygusal bölümüne zarar olsun diye yazmıycam.

Madem bölüm adı tanısmak okuyanların bu geveze ve çok bilmiş tavırlı affınıza sıgınarak ve beni affedeceginiz düşünerek yazıyorum. Tamam vurmayın :)

Konyada ikamet etmekteyim ve her zamanda Konya'daydım aslında şimdi newyorktan baglanıyorum hey dostum burda adamlar teyibi eline almıs sokakta geziyo ergen modlarına gerek yok girmeye :)

Yaş aldı basını gitmekte 22 oldu en son hatırladıgıma göre. Babamın işyerinde hem caycı hem muhasebe hem işci hemde gelene hosgeldin abi buyur babam byok birazdan gelicek açmısın cay veriyimmi diye soran ve kelimesini virgülünü atlamadan söyleyen güler yüzlü sevecen kızdıgında hulk moduna giren en son bahcedeki agacları sökmüştüm. :) alabildigine hür özgür diyemiycem su anki Türkiye'mde. ama kendi çapında takılan kimsenin tavuguna kışt horozuna piöşt demiyen bi adamım. askerden geleli 1 sene civarı oldu daha izleri vardır. aha sırtımda boynumda aynı aynı kaynımdada var aynı bak kolumda aynı aynı kaynımdada var o aynısı valla :D

Eksantrik düşerken güldüren gülerken düşündüren Tüm cevapları buldugun anda sorular degişir felsefesini savunan bekar bi adamım. cep numaram :P diye başlımıyım..

Kafanızı şişirmekle beraber 6.7 dk nızıda caldım. kusura bakmayın.Esen kalın efenim.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Hoşgeldin bende Konyalıyım hemşeriyiz yaneee....:laugh:

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yapalım? Konyaspor forması mı giyelim :D Zaten düştük bu sene :P

Ya o harbi artık klişe monoton standart ne dersen de 1. lige düşüp sonraki sene süper lige tekrar çıkıp 1 sezon kaldıktan sonra tekrar düşüp tekrar çıkmaktan bi hal olmuş durumdayız. :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Ya o harbi artık klişe monoton standart ne dersen de 1. lige düşüp sonraki sene süper lige tekrar çıkıp 1 sezon kaldıktan sonra tekrar düşüp tekrar çıkmaktan bi hal olmuş durumdayız. :D

Düşe kalka büyüyoruz işte :P

Reaksiyon puanı
68
Kafanızı şişirmekle beraber 6.7 dk nızıda caldım. kusura bakmayın.Esen kalın efenim.

hmm. Bize okuması kıt mı demek istedin? İki satırlık yazıyı 6 dakikada okumak? Cellat uçurun kafasını! Modlar uçurun. :D

sona smiley ekliyelimde ilk günden soğutmayalım forumdan:D

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm. Bize okuması kıt mı demek istedin? İki satırlık yazıyı 6 dakikada okumak? Cellat uçurun kafasını! Modlar uçurun. :D

sona smiley ekliyelimde ilk günden soğutmayalım forumdan:D

biliyorum tekrar tekrar okuyanlar olucak ondna o kadar süre sürecek kendimden eminim bak sende okumuşun. :)

estag. kıt demek istesem derim yani okuduguna göre açık sözlü oldugumuda az cok çakmısındır mevzuyu. :) forumda soba var ya havada soguk sogurmuyum sen ne diyon evim benim evim :D

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İlk baştaki yazını beğendim hafiften yazar tipi var sende galiba :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Hoşbulduk hemşerim :) Seni az çok biliyodum 42 olunca ama emin degildim. nörüyüm ya konya'dada sogudu havalar malum. Cara içmeye felan çıkamıyoz dışarı. sen nörün.

Valla ya havalar değişti aman dikkat hasta olmayalım :D Evde vakit geçirir okulların açılmasını beklerim :D

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk baştaki yazını beğendim hafiften yazar tipi var sende galiba :D

aslında dogruya dogru incide ve ekşide felan takılmadım ama burada çogu lafları süzdüm normalde vardır biraz yazılarımda argo kullanırım yalan degil inciden bi kaç bişiyler almıstım ama. blog yazarıyım kardeşim öyle diyim. teşekkür ederim övgün için.

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Valla ya havalar değişti aman dikkat hasta olmayalım :D Evde vakit geçirir okulların açılmasını beklerim :D

ben bugun uzun kolluları cektim topraam öyle diyim sana bu hava adamı hastalar. haklısın.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:D baya keyifli olmuş girişin hoş geldin gerçi benden eskisin ama olsun :)