painkiller
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir foruma bakıyordum sonra aranıza katılmaya karar verdim
Yalnız moderatör varsa bir iki şey sormak isterim.
Bir süredir foruma bakıyordum sonra aranıza katılmaya karar verdim

Öncelikle hoşgeldiniz.Kullanıcı adı değişikliği ile ilgili sorum olacaktı ama kime ulaşıyoruz veya usül nasıl![]()
Öncelikle hoşgeldiniz.
Kullanıcı adınızı, hesap ayarlardan kişisel detaylar kısmından istediğiniz gibi bir kez değiştirebilirsiniz.![]()
Öncelikle hoşgeldiniz.
Kullanıcı adınızı, hesap ayarlardan kişisel detaylar kısmından istediğiniz gibi bir kez değiştirebilirsiniz.![]()
Ama kullanılmayan bir hesap bu. 2008 yılında sadece bir mesaj yazılmış ve bırakılmış. İnceleyin siz de lütfen. Göreceksiniz zaten. Yani foruma bile girilmemiş bir daha. Aktif bir hesap olsa talep etme hakkım bile olmaz haklısınız. Siz moderatör olarak daha rahat inceleyebilirsiniz benden.Eğer daha önceden alınmış bir kullanıcı adı var ise bunun değişimi imkansızdır. Bilgilerinize.
Ama kullanılmayan bir hesap bu. 2008 yılında sadece bir mesaj yazılmış ve bırakılmış. İnceleyin siz de lütfen. Göreceksiniz zaten. Yani foruma bile girilmemiş bir daha. Aktif bir hesap olsa talep etme hakkım bile olmaz haklısınız. Siz moderatör olarak daha rahat inceleyebilirsiniz benden.
2008'den beri hiç girmediğim bir kullanıcı adını mı hatırlayacağım? Ayrıca aktif kullanılmayan? Zor bir ihtimal hatta yok denecek kadar azSonuçta kişinin almış olduğu bir kullanıcı adı, daha sonradan giriş yapmayacağı ne malum bunu hiç bir zaman bilemeyiz. Sizin başınıza böyle bir durum gelse ve giriş yapmış olduğunuzda kullanıcı adınızın değişmiş olduğunu görseniz ne düşünürsünüz? O açıdan düşündünüz mü?
Yok teşekkürler.Farklı bir kullanıcı adı bulabilirsiniz. Mesela painki||er , paink1ller vs.. vs..
Çok saçma bir kural. Herif yalnızca 1 mesaj atıp bırakmış ve artık hiç bir zaman girmeyecek. Büyük ihtimal şifresini bile unutmuştur.Eğer daha önceden alınmış bir kullanıcı adı var ise bunun değişimi imkansızdır. Bilgilerinize.
keşke o ben olsam da yaşıyorum artık diyebilsem@painkiller yaşıyorsanız yaşıyorum de...
Zaten o yüzden böyle bir istekte bulundum ama bakalım. Geri dönecek olan 2008'den bu yana bekler miÇok saçma bir kural. Herif yalnızca 1 mesaj atıp bırakmış ve artık hiç bir zaman girmeyecek. Büyük ihtimal şifresini bile unutmuştur.
Çok teşekkürler hoşbuldumHoşgeldin tekrardan
Bir iki deneme diyelim biz ona kalıcı değil merak etmeYanlış mıyım acaba?